Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazam van de kicsit durván...

Igazam van de kicsit durván fogalmaztam én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Anyukám mostanában eleg sokat iszik, ami engem zavar mert félek,hogy bajja lesz tőle. Ma elmondtam neki, hogy jó lenne,ha nem inna,de elég durván fogalmaztam. Ezek után bocsánatot kértem és elmondtam csak azért mert féltem. Nem igazán érti és haragszik, aztmondta menjek a dolgomra. Szerintetek megfog bocsájtani?

19\L

2021. nov. 17. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igazad volt, nem kell bocsánatot kérned. Ha bocsánatot kérsz, támogatod az ivásban. Magától kizárt, hogy leszokjon, függőségből nem lehet, kizárólag pszichiáteri segítséggel. Nem fog segítséget kérni, mert szégyelli az alkoholizmusát, te pedig az egyetlen, amit tehetsz, hogy hozzászoksz ehhez a gondolathoz, hogy a saját lábadra kell állnod, mert ő mint anya már hamarosan nem lesz képes funkcionálni. Mikor halt meg apukád?
2021. nov. 18. 00:19
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Elég durván fogalmaztál? Szerintem ez egyáltalán nem volt durva. Amúgyis megérdemli. Felelőtlen és önző.
2021. nov. 18. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, hogy nem akartad ilyen durván közölni, de nagyon zavar hogy tönkreteszi magát. A te lelked is megnyugszik mert "bocsánatot" kértél a hangnemért, ő pedig remélhetőleg belátja hogy igazad van.
2021. nov. 18. 06:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2021. nov. 18. 06:54
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

"A hűséges szív joga a kemény beszéd."

(Tolkien - A gyűrűk ura)

2021. nov. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!