Szerintetek mikor jön el az ideje a családalapításnak ?
Stabil párkapcsolat, végzettség, képzettség, megfelelő munkahely, 1-2 évre elég biztonsági tartalék, lakás, támogató családi háttér, jó mentális és fizikai állapot, előzetes eü szűrések, genetikai térkép.
Hirtelen ennyi jut eszembe, ezek közül nekünk csak a szerelem és szeretet volt meg, nem elég.
16-os: túl sok sz.art kérsz.
Minek genetikai térkép?!
Nekem inkább úgy tűnik hogy kifogásokat keresel hogy miért ne válalj gyereket.
Lehet hogy nem is lennél jó anya/apa szóval inkább ne erőltesd.
"ha oda jut a gyerek simán mondja neki jó bökj rá egy egyetemre és oda mész, támogatlak az albérletben."
Azért a ló túloldalára ne essünk át. Aki nem tud kecót állni a gyereknek mondjuk Pesten (havi 130 minimum + rezsi+ kaja) az már ne is vállajon gyereket, mert xar szülő?
Én a legxarabb koliban húztam le 5 évet, havi 12 rongyért, mégis boldog családban nőttem fel és szeretem a szüleimet. Nem cserélném le őket ha visszafordíthatnám az időt, egy albérletért.
Természetesen kérdező, egyre kijjebb tolódik a gyerekvállalási korhatár, manapság normális a 30-35 éves kor IS az első gyerekhez. Ami persze azt is jelenti, hogy attól mert te 25 évesen szülsz, ugyanúgy meglehetnek az anyagiak vagy a békés, szerető családi légkör a gyerekvállaláshoz. Nem szabad arra sem hallgatni, aki szerint havi 400 ezres bevétel kell egy gyerekhez, meg minden évben egyiptomi nyaralás. :)
#10 jól beszélsz!
Az elmúlt pár ezer év tapasztalatai alapján kb ez a lényeg.
Illúzió a ""biztos jövő", azt életünk végéig is vàrhatjuk, eléggé biztos-e?
Én Q nagy szegénységben nőttem fel 60 éve: ez volt a legkisebb baj a családunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!