A plázacica húgom utál. Mit tegyek?
Előző vagyok.
Amúgy szerintem jobban tennéd, ha elköltöznél otthonról. Szüleidnek, meg ha van egy kis esze, akkor egyenlő részben hagyják rátok a dolgokat. Vagy, ami még jobb, egyikőtök sem kap semmit.
Akkor fordítok:-))))
Kérdezőnk 31 éves,szüleinél lakik.Művészlélek,de naponta 20 km-t fut,magyarul nincs munkája,a szülei nyakán él.
A huga pasiját utálja=irigykedik,mert ő egyedül van,annyira gázos,hogy nincs az az elvarázsolt nő,aki szóba állna vele.
Istenképe vagy milye van...ez gondolom azt jelenti,hogy az általa kreált eszmékkel őrületbe kerget mindenkit.Természetesen ezen dogmák mind a saját szájízének megfelelő,mert ugye a felebaráti szeretet mellé belefér,hogy hugit utálja.
Na szóval,minden oka meglehet huginak,hogy a szüleit meg szeretné szabadítani e nemes jellemű egyéntől.Örökség nélkül,vagy azzal.
Egyébként kihagytam valamit?
unatkozott a szentem... ezek az utcsó percek, hétfőn becsöngetnek... 31igaz, csak fordíts a számokon. :)))))))))))))
ennyire naiv, gyerekes, ostoba és ellentmondásos válaszokból ez jön le. szép dolog a nyári szünet, én ilyenkor különösen szeretem ezt az oldalt annyi ilyen 31éves kérdezett itt az elmúlt hónapokban. :)) semmi gond a gyerekekkel, csak vállalják nyugodtan! Nekem is jól jött volna, ha gyerekként rendelkezésemre áll egy ilyen oldal.De anno sajna még se net, se semmi, max az IM-ben a szexológus válaszol rovat... :)
valódi 34éves
Uram atyám! Te tényleg felnőtt vagy?! Mert akkor bizony komoly mentális gondokkal küzdesz.
18:34-esnek esze ágában sincs téged agyonverni... Melyik mondatából olvastad ezt ki? Inkább humoránál volt, amikor neked válaszolt és fikarcnyi agresszió se érzékelhető a soraiból.
Ha VALÓBAN felnőtt vagy:
-éretlen, infantilis (kisgyermekes viselkedésű, gondolkodású) személyiség,
-üldözési mániára utaló jegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!