Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A plázacica húgom utál. Mit...

A plázacica húgom utál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg akar ölni terrorral.
2010. szept. 4. 13:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
65%
Ez a férfi jó ha megért 13 nyarat:D
2010. szept. 4. 15:18
 42/54 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy egy verés nem ártana neki. Nem ártott volna neki akkor sem, amikor elkezdett veled így viselkedni. Nekem 10 éves unokahúgom hasonló a kérdező hugához. Nem várom a napot, mikor megtudja, hogy ő örökbefogadott gyerek....
2010. szept. 4. 17:15
 43/54 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok.

Amúgy szerintem jobban tennéd, ha elköltöznél otthonról. Szüleidnek, meg ha van egy kis esze, akkor egyenlő részben hagyják rátok a dolgokat. Vagy, ami még jobb, egyikőtök sem kap semmit.

2010. szept. 4. 17:20
 44/54 anonim ***** válasza:
84%

Akkor fordítok:-))))

Kérdezőnk 31 éves,szüleinél lakik.Művészlélek,de naponta 20 km-t fut,magyarul nincs munkája,a szülei nyakán él.

A huga pasiját utálja=irigykedik,mert ő egyedül van,annyira gázos,hogy nincs az az elvarázsolt nő,aki szóba állna vele.

Istenképe vagy milye van...ez gondolom azt jelenti,hogy az általa kreált eszmékkel őrületbe kerget mindenkit.Természetesen ezen dogmák mind a saját szájízének megfelelő,mert ugye a felebaráti szeretet mellé belefér,hogy hugit utálja.

Na szóval,minden oka meglehet huginak,hogy a szüleit meg szeretné szabadítani e nemes jellemű egyéntől.Örökség nélkül,vagy azzal.

Egyébként kihagytam valamit?

2010. szept. 4. 18:34
 45/54 anonim ***** válasza:
65%

unatkozott a szentem... ezek az utcsó percek, hétfőn becsöngetnek... 31igaz, csak fordíts a számokon. :)))))))))))))

ennyire naiv, gyerekes, ostoba és ellentmondásos válaszokból ez jön le. szép dolog a nyári szünet, én ilyenkor különösen szeretem ezt az oldalt annyi ilyen 31éves kérdezett itt az elmúlt hónapokban. :)) semmi gond a gyerekekkel, csak vállalják nyugodtan! Nekem is jól jött volna, ha gyerekként rendelkezésemre áll egy ilyen oldal.De anno sajna még se net, se semmi, max az IM-ben a szexológus válaszol rovat... :)

valódi 34éves

2010. szept. 5. 12:24
 46/54 A kérdező kommentje:
Kedves akárki, aki 2010 szeptember 4-én 18:34 kor írt.Örülök annak, hogy ilyen bölcs vagy.Sajnos ki kell ábrándítanom téged.Van barátnőm.Szeretnél te olyan nőt mint ő!!!!!S nem vagyok munkanélküli sem.Ja akkor valljam be hol dolgozom mi?Hogy el tudj érni mi és összeverhess.Haha.No jó egy kicsit segítek:mellékállásban lagzik.
2010. szept. 6. 10:43
 47/54 anonim ***** válasza:
75%

Uram atyám! Te tényleg felnőtt vagy?! Mert akkor bizony komoly mentális gondokkal küzdesz.

18:34-esnek esze ágában sincs téged agyonverni... Melyik mondatából olvastad ezt ki? Inkább humoránál volt, amikor neked válaszolt és fikarcnyi agresszió se érzékelhető a soraiból.

2010. szept. 6. 16:36
 48/54 A kérdező kommentje:
Oké doktor úr mi a bajom????Tessék mondani!!!
2010. szept. 6. 16:41
 49/54 anonim ***** válasza:
75%

Ha VALÓBAN felnőtt vagy:

-éretlen, infantilis (kisgyermekes viselkedésű, gondolkodású) személyiség,

-üldözési mániára utaló jegyek.

2010. szept. 6. 16:46
 50/54 A kérdező kommentje:
S a kettő egyszerre igaz?Mármint az infantilizmus és az üldözési mánia?
2010. szept. 6. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!