A plázacica húgom utál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meg akar ölni terrorral.2010. szept. 4. 13:07
31/54 anonim válasza:
14.01es vagyok: én is vallásos vagyok, nem járok templomba, de azért a vallási normákat megtartom, és teljesen rendben vagyunk a nálam kisebb testvéremmel. Meg amúgyis... ha ennyire ilyen vagy..."nem hunyászkodom meg" hát...szerintem ha a hugod lennék, én is utálnálak, és ki akarnálak készíteni...
32/54 A kérdező kommentje:
ne is haragudj de a gonoszságot nem fogom megtűrni.Annak aki azt mondta hogy tenni kell a jó testalkatért még azt is üzenem hogy 176 cm magas 60 kilós atléta vagyok.Napi minimum 20 kilométert futok.Nem akarok jobban kinézni.De a ő kedvese se nézzen ki soha rosszabbul mint én.Meg senki se.
2010. szept. 4. 14:10
33/54 anonim válasza:
176 centi kicsit alacsony, nem gondolod?:P az optimális kb 185-190 lenne:)
34/54 anonim válasza:
Mire alapozod, hogy ki akar túrni az örökségből? Mit tett a húgod ezügyben?
35/54 anonim válasza:
és tehet arról mekkorára nőtt?-.-
36/54 anonim válasza:
nagyon úgy néz ki, hogy igencsak beképzelt vagy, és a hugod azért idegesít, mert ő is szeretné érvényesíteni magát. csak neked ez fáj. szimplán egoizmus. hogy mit csinálj? próbálj kicsit kevésbbé beképzelt lenni, és a hugodhoz meg kedves.
38/54 anonim válasza:
Egy 31 éves pasi attól fél, hogy a húga "megöli terrorral"??? (Eléggé feminim vonás.)
39/54 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de
1. kérdező, ha te 31 évesen ennyire hülye vagy... nincs min csodálkozni... átok? Hol vagyunk, a Roxfortban?
2. Az öröklésre vonatkoznak bizonyos jogszabályok, ezek ellen pl. semmiféle átok nem hat.
3. Ha már most az öröklésen (a szüleitek halálán) morfondíroztok, szép kis alakok vagytok, meg is érdemlitek egymást.
40/54 anonim válasza:
Művészlélek? Na ne röhögtess. Én ilyenekkel vagyok körülvéve, de nyomokba sem hasonlítasz rájuk. A művészlelkek magasról tesznek a rablók, a plázacicákra, az örökségre, a vagyonra és az atlétákra.
Művészlélek atléta? Hehe... meg akarsz ölni minket a vicceiddel? :)))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!