Milyen egyedi ajándékot vennél?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy te milyen egyedi ajándékot vennél/vettél, csináltatnál/csináltattál az egyik imerősödnek?2010. szept. 4. 12:29
1/7 anonim válasza:
Egy könyvet adtam a barátnőmnek amibe bele irtam
"sok szeretettel barátnődtöl XY-tól"
2/7 anonim válasza:
Vazu vázát vettem anyunak a névnapjára. Szülinapjára élő rózsára gravíroztattam az arcképemet, karácsonyra a tesómmal közös képet rakattam bögrére. Stb, stb. Nem szeretem a "sablonos" ajándékokat. :)
3/7 anonim válasza:
barátnőkkel, az egyik közös barátnőnknek a születésnapjára csináltattunk egy bögrét, amin van egy közös kép és egy versike.
Fotóalbum az elmúlt évekről;
pálinkás torta (kicsit "véletlen" sok pálinka ömlött bele)
Póló felirattal, vagy fényképpel
4/7 anonim válasza:
Élő rózsára gravíroztatni??????? Hol és hogyan? (Bocsi)
5/7 anonim válasza:
Csatlakozom a 13:53ashoz.Élő rózsára gravírozatani.?hogyan????????
6/7 anonim válasza:
Így volt hirdetve ezen az oldalon:
www.viragkoktel.hu
De ne szó szerint értsétek a gravírozást! Az egyik szirmára felrakták a képemet meg alá egy szöveget. Nem mindennapi dolog az fix, ráadásul a szirmon megszárítva is látszik a kép pedig már van 3 éve, hogy megcsináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!