Szalagavatóra illik valamit venni a lányomnak? HA igen mit?
Én a tavalyi szalagavatóra csak a szüleimet és a páromat hívtam meg. Nem kaptam se pénzt, se semmit, nem is táncoltam. Ballagásra meghívtam az egész családot, de megmondtam nekik, hogy nem tartunk semmit, csak eljönnek, megnéznek, aztán mennek haza. Mondtam, hogy ne vegyenek semmit, de persze ezt nem bírták ki (egy nyakláncot és pénzt kaptam ékszerre). Amikor felvettek, utána tartottunk egy nagy családi ebédet egy étteremben. De így legalább az én kívánságom szerint történt mindent.
Megkérdezheted a lányodat, mit szeretne, de szerintem szalagavatóra és ballagásra nem kell semmi, addig nem nagy kunszt eljutni. Inkább ünnepeljetek a felvételi eredmények után.
Nálunk se kapott senki semmi olyan ajándékot, csak a báli ruhát, meg a többi lány a méregdrága frizurát.
Mégis az én hajam volt a legjobb! Anyu csinálta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!