Volt olyan, ami nagyon nem tetszett, meg volt ami csodálatos volt. Én a bál jellegű esküvőket szeretem, mások a hagyományos dínom dánom vőfély stb. Na én azt nem. Volt egy ilyen bál jellegű esküvőben részem, fantasztikus volt. A kaja is változatos, a zene minőségi élőzene zenekarral (egyre inkább elterjedt a CD, pedig az utálatos egy esküvőn szerintem) és ahogyan táncoltak! Csak ámultam egész éjjel :)
2010. szept. 3. 21:07
3/11 anonim válasza:
unalmasan,ha egyedül mentem.Megfogadtam már,hogy esküvöre többet szingliként nem megyek:S
2010. szept. 3. 21:15
4/11 anonim válasza:
Legrégebbi barátosném esküvőjén szingliként voltam. Szinte senkit nem ismertem a szűk családon kívül. De mégis nagyszerű volt. Jó volt a társaság, s nem éreztem, hogy kívülálló lennék. Reggel 5-kor már úgy raktak ki minket a teremből, pedig még buliztunk ezerrel.
Más esküvőkön kicsit feszélyezve éreztem magam. Olyan muszáj íze volt mindegyiknek.
2010. szept. 3. 21:20
5/11 anonim válasza:
Hároméves korom után csak egyszer voltam esküvőn a sajátomon kívül, de ott is csak a szertartásra voltunk meghívva. Alapvetően szép esküvő volt, a buliról nem tudok nyilatkozni.
2010. szept. 3. 21:28
6/11 anonim válasza:
A 2 tesóm esküvője jó volt, bár egyiken 8 hónapos a másik 5 éves voltam, de videóról nézve is jó volt!:) Meg most nyáron voltam a barátom keresztapjáén, az is isteni volt. Reggel 6kor még nagyba táncoltunk!:) Pedig már világos volt ottkinnt!:) Én az élőzenés mulatós esküvőket szeretem, amin lehet igazi táncot lejteni párba! Másnap picit fájt a lábam, de megérte...:)
2010. szept. 3. 21:28
7/11 anonim válasza:
Én legutóbb a legjobb barátnőm lagzijában voltam, július 31-én! Igaz, szingliként mentem, de ott volt 1 másik jó barátnőm, jól elvoltunk! :)
Mulattunk, táncoltunk, nagyon jól éreztem magamat! :)
A lagzi dínom-dánom, vőfélyes, élőzenés volt! :)
Sokszor úgy érzem, szívesen visszamennék az időben, h meg tudjam ismételni azt az estét! :) :$
20/L
2010. szept. 3. 21:34
8/11 anonim válasza:
Az esküvői szertartás alatt arra gondoltam, hogy két ember, aki soha életében nem járt (és valószínűleg soha nem is fog) járni templomba, mennyire el tudja játszani az igaz katolikust a pap és a frissen dauerolt frizurájú nagymamák kedvéért. Külön tetszett, ahogyan utána fogadkoztak, hogy persze, majd mennek minden vasárnap a misére :D
A lagzin arra gondoltam, hogy két ember, aki világéletében rühellte a mulatós zenét, mennyire el tudja viselni a Kék a szemé-t és a Megy a vonat-ot hamisan kornyikáló és klimpírozó zenészt az üvöltve torzító sz@r technikájával együtt. Meg eszembe jutott, hogy ahhoz képest, hogy a néhány hónappal korábbi közös üdülést végigveszekedték, ahhoz képest most jól áll a smink :DDD
2010. szept. 3. 21:53
9/11 anonim válasza:
21:53 milyen igazad van!!!
2010. szept. 4. 09:01
10/11 anonim válasza:
Szeretem az esküvőket, de egyiken sem éreztem magam olyan jól, mint a sajátomon. Az szerintem tökéletes volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!