anyukámnak új munkahelye van. előző munkahelye közel volt, itt volt a közelben és 5 perc alatt haza ért. most 1 órára van innen az új munkahelye. anyumnak van egy barátja, jó pár éve velünk lakik és néha elmegy a szüleihez aludni. mostanában sokat van itt, és amióta máshol dolgozik az anyám és későn ér haza azóta állandóan iszik. ez előtt is volt rá példa de le szokott róla, és most újra.. már 2 napja csinálja és nagyon félek tőle. még suliba járok és hamarabb haza érek mint az anyukám, 3 4 5 órával ezelőtt. így a barátja enged be a házba és már ettől is félek, mert nagyon furcsa ha iszik és ott tartok hogy holnaptól nem megyek haza amíg az anyukám se, de akkor a hidegben fogok állni kint órákon keresztül net nélkül. sokszor be szokott szólni, tagadja hogy iszik és ma is beszólt nekem mert nem voltam éhes mivel ideges voltam miatta. az ajtót be szoktam zárni mert ideges vagyok tőle de félek hogy megver vagy elkezd velem ordibálni, vagy megöl, és attól is félek hogy az anyukámat megveri. lehet hogy túl gondolom de nem merek így haza menni és az anyukámnak lesznek olyan napjai amikor vidéken alszik és nem akarok így itthon lenni mert ha este bepiál és atjon a szobába (nem lehet kulccsal zárni) és elkezd verni vagy ordibálni én nemtudom mi tevő lennék olyankor borzasztóan félek, nemtudom mit csináljak holnap hogy várjak e vagy be menjek? valaki tudna segíteni vagy tippeket adni? előre is köszönöm, vagy a kapcsolatot felvenni velem, nagyon hálás lennék. és köszönöm ha elolvadtad
60# Sajnos nem tudom, hogy miért fél... Szerintem ő sincs vele tisztában. Teljesen más lenne, ha ordibálna vele, korlátozná valamiben, parancsolgatna vagy a tettlegességig elfajulna a dolog, ne adj isten zsarolná, meglopná, de itt csak arról van szó, hogy egy labilis személy, ki segítségre szorulna, nagyban piál, de attól még ártalmatlan. Nem mindenki lesz agresszív az alkoholtól, úgyhogy érdemes alkalmazkodni, vagy beszélni vele, és ha ezek után bedühödik, erőszakossá válik, akkor oké, érdemes családsegítőhöz fordulni. De amíg elvan egymagában, kár ráaggatni bármiféle tulajdonságot.
2021. nov. 5. 13:05
62/92 anonim válasza:
Írta, hogy furcsa, az ember nem ok nélkül lát ilyet. A részegeket pedig kerülni kell, ki tudja, mi bukik ki belőle később! Ilyen tanácsokat meg ne osztogass egy tininek, hogy egy apja korú részeggel piálgasson!
2021. nov. 5. 13:08
63/92 anonim válasza:
62# Mindentől lehet rettegni, de nem érdemes.
2021. nov. 5. 13:10
64/92 anonim válasza:
Márpedig DE, részegtől féljen csak, jogosan! Főleg, hogy férfi az illető... Nem véletlen pontozta le a válaszodat kb. mindenki. Szerencsére egyre éberebbek az emberek, és tesznek róla, hogy ne váljanak áldozattá. Te majd vállalod a felelősséget, ha a hülye tanácsodnak hála rámozdul az a f.sz? Vagy akkor majd felveszed az áldozathibáztató stílust, hogy hát minek ivott vele? Elmész te a fenébe.
2021. nov. 5. 13:13
65/92 anonim válasza:
Kérj segítséget, barátnőtől például nagyon jó ötlet.
2021. nov. 5. 13:17
66/92 anonim válasza:
"de itt csak arról van szó, hogy egy labilis személy, ki segítségre szorulna, nagyban piál, de attól még ártalmatlan. Nem mindenki lesz agresszív az alkoholtól, úgyhogy érdemes alkalmazkodni, vagy beszélni vele, és ha ezek után bedühödik, erőszakossá válik, akkor oké, érdemes családsegítőhöz fordulni. De amíg elvan egymagában, kár ráaggatni bármiféle tulajdonságot."
Te nem vagy normalis!
Alkalmazkodjon egy fuggosegben szenvedo emberhez??!! Mert a fuggosegeknek noncsenek szemelyiseg torzito hatasuk?! Te nem vagy eszednel! Egy gyereknek ehez nem kell asszisztalni. Anyuka szepen joltoztesse ki a baratocskajat , apolgassa jo messze a kisgyereketol ! Vagy mondjuk keressen a kisbaratjanak egy adiktologus szakembert / orvost! Sem anyuka sem a kerdezo nincs tisztaban azzal , hogy hogy lehet egy fuggoseget kezelni! Azt pedig felhaboritonak tartom , hogy miutan a gyereke szol, hogy fel ettol az embertol , akkor o kepes ott hagyni a sajat gyereket ejszakara osszezarva ezzel az emberrel!
2021. nov. 5. 13:23
67/92 anonim válasza:
Valószínűleg az anya jobban benne van ebben a helyzetben, és látja hogy a lánya csak az okot keresi ami miatt hisztizhet.
2021. nov. 5. 13:25
68/92 anonim válasza:
Nem unod már magad 67-es? Hagyd békén ezt a lányt, okkal fél és igaza van! Az anya meg pont olyan buggyant, mint te... Áldozatot akarsz ebből a lányból csinálni, hogy aztán később meg őt hibáztasd. Költözz oda aztán hemperegj az alkesszel, ha ez jön be neked, de másokra ne tukmáld az alkeszfétises agybetegséget!
2021. nov. 5. 14:21
69/92 A kérdező kommentje:
61#ezzel konkrétan azt írtad, hogy várjam meg amíg esetleg elfajul a dolog, csinál velem valamit. szerintem ezt megelőzni kéne. és nincs el egymagában, szövegértés, írtam a szövegben de mindegy.
2021. nov. 5. 16:05
70/92 anonim válasza:
Tehát a kérdés nem kérdés, az embereknek csak bólogatniuk kell arra, és beléd sulykolni, hogy rettegj! De vigyázz, az utcára se menj ki, nehogy elgyúrjon egy autó. Nem kell megvárni, míg megtörténik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!