Nem merek így holnap haza menni, mit tegyek?
Ne irkáljatok már hülyeségeket szegény lánynak!
Fél a pasastól! Ok nélkül senki sem fél!
Tök mindegy, mióta él velük, eddig nem volt ilyen helyzetben.
simán erőszakoskodhat a lánnyal, bánthatja!
Jó lenne tudni, hány éves vagy, mindenesetre próbálj nem hazamenni. Rokon, barátnő, könyvtár, akármi, ne maradj kettesben azzal az alakkal! Anyádról megvan a véleményem, bár sajnos ez mindennapos, mindent a f...ért!
Ezek szerint nem bánt, csak furcsa. Mindenki furcsa, amikor iszik, nem értem ebben mi a furcsa. :D
Inkább igyál vele, és Te is furcsa leszel, akkor talán megérted ezt a “furcsa” szokást.
Ha a történet valós....:
Anyukádat nem zavarja, hogy iszik? Vagy nem tudja, nem hiszi el? Bár ezt azért kétlem, mert annak azért van szaga... Szóval ha a fazon bepiál, akkor bűzleni fog utána, kizárt, hogy anyukádnak ne tűnjön föl!
MIndenesetre ha anyukádnak kellene bizonygatnod (ne talán tán másnak, akár rendőrségnek is!?), szerintem legjobb, ha titokban csinálsz róla fotókat, és még inkább levideózod, ha iszik, vagy fenyeget, stb....
MIndenképp úgy, hogy NE JÖJJÖN RÁ, hogy őt videózod! Ha esetleg nem is mindig látszik a felvételen, de a hangja jól hallható, az is szuper!
Ügyesen ki lehet találni, hogy tudsz felvételeket csinálni úgy, hogy ne vegye észre. Pl hogy nem a kezedben fogod a telefont, hanem felveszel egy olyan inget/pólót, aminek zsebe van, és úgy teszed bele, hogy a kamera rész kilásson... (ha nagy a zseb, akkor levarrod valahol, hogy ne essen úgy bele a kütyü...)
Vagy ha tudod hol szokott legtöbbet ücsörögni és piálni, akkor ha épp te is ott vagy, kis időre elindítod a kamerát, és letámaszod megfelelően, hogy vegye az adást.... teszel-veszel te is ott vele egy helyiségben, majd fogod a kütyüt és kimész....
Légy furfangos, csinálj több felvételt, nagyon titokban!
Mentsd el őket több helyre, majd ha már van több bizonyíték, akkor kezdd el megmutatni anyukádnak, hogy higgyen neked végre....
Bármi történhet, ha esetleg anyukádat és téged is elkezd komolyan bántani, akkor ezek jó kis bizonyítékok lehetnek!
4-es, véletlenül pontoztalak le, pipát akartam, bocs :(
Úgy van, ahogy mondod!
"Miért nem dobja ki az anyád otthonról? Ennyire nem lehet megszorult nő, hogy csak ilyen szutyokkal beérje..."
Jaj, de mennyi ilyen van..!
Ilyen szörnyű sztori szerencsére nincs a közelemben, de napi, heti szinten látom, ahogy nők lemennek kutyába. Nős férfi, bunkó férfi, unalmas férfi, mindegy, kiborulnak, reszketnek, ha nem telefonál, alámennek, megalázzák magukat...
Kérdezőnek kitartást!! Sok hasznos tanács van a kommentek között.
Most be tudod zárni vagy nem tudod bezárni?
"ideges voltam miatta. az ajtót be szoktam zárni mert ideges vagyok tőle"
3sorral lejjebb:
"ha este bepiál és atjon a szobába (nem lehet kulccsal zárni) és elkezd verni vagy ordibálni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!