Nem merek így holnap haza menni, mit tegyek?
Miért nem dobja ki az anyád otthonról? Ennyire nem lehet megszorult nő, hogy csak ilyen szutyokkal beérje...
Egyébként kérdeztük tőled, hogy barátnők, apád, nagyszülők, rokonok nem elérhetőek?
Hát engem pont egy ilyen figura erőszakolt éveken keresztül, pedig fiú/férfi vagyok…
Egyszerűen akármi volt, anyám mindig mellé állt és nem mellé, ezért erről nem mertem szólni neki soha, mert van rá esély hogy akkor is mellette állt volna ki, és azt lelkileg nem éltem volna túl.
De már felnőtt vagyok és tudom, hogy abszolút nem normális egy gyereket magára hagyni egy idegennel… Mert igen, a legtöbb esetben a gyerek számára egy nevelőszülő az idegen.
Persze biztos vannak kivételek, de nagyon ritka a valódi gyerek-szülő kapcsolat… Sajnos a felnőttek a legtöbbször egyáltalán nem mérlegelik a gyerek igényeit is párválasztásnál.
Pedig ha már van egy gyereked, akkor minden egyes döntésedet úgy kell meghoznod, hogy figyelembe veszed hogy ez rá is kihatással lehet és pont.
De sajnos csak az önzés megy…
Muszáj volt kisregényt írni ?
Ennyi lett volna : anyu sokára ér haza az új munkahelyéről, az iszákos barátja pedig egyre többet dekkol nálunk, aki félelmet kelt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!