Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek így holnap haza...

Nem merek így holnap haza menni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
anyukámnak új munkahelye van. előző munkahelye közel volt, itt volt a közelben és 5 perc alatt haza ért. most 1 órára van innen az új munkahelye. anyumnak van egy barátja, jó pár éve velünk lakik és néha elmegy a szüleihez aludni. mostanában sokat van itt, és amióta máshol dolgozik az anyám és későn ér haza azóta állandóan iszik. ez előtt is volt rá példa de le szokott róla, és most újra.. már 2 napja csinálja és nagyon félek tőle. még suliba járok és hamarabb haza érek mint az anyukám, 3 4 5 órával ezelőtt. így a barátja enged be a házba és már ettől is félek, mert nagyon furcsa ha iszik és ott tartok hogy holnaptól nem megyek haza amíg az anyukám se, de akkor a hidegben fogok állni kint órákon keresztül net nélkül. sokszor be szokott szólni, tagadja hogy iszik és ma is beszólt nekem mert nem voltam éhes mivel ideges voltam miatta. az ajtót be szoktam zárni mert ideges vagyok tőle de félek hogy megver vagy elkezd velem ordibálni, vagy megöl, és attól is félek hogy az anyukámat megveri. lehet hogy túl gondolom de nem merek így haza menni és az anyukámnak lesznek olyan napjai amikor vidéken alszik és nem akarok így itthon lenni mert ha este bepiál és atjon a szobába (nem lehet kulccsal zárni) és elkezd verni vagy ordibálni én nemtudom mi tevő lennék olyankor borzasztóan félek, nemtudom mit csináljak holnap hogy várjak e vagy be menjek? valaki tudna segíteni vagy tippeket adni? előre is köszönöm, vagy a kapcsolatot felvenni velem, nagyon hálás lennék. és köszönöm ha elolvadtad

2021. nov. 4. 22:13
 31/92 A kérdező kommentje:
11 es eddig csak ordibált velem és anyukámmal, nemtudom mennyit iszik mert sose megyek a közelébe ha lehet. de azt tudom hogy vodkát és tegnap anyám vette észre a kutyánk fekhelyén az üveget. a veréstől meg félek, mert nemtudom hogy agresszív is ilyenkor. nem merek a közelébe menni
2021. nov. 4. 23:44
 32/92 anonim ***** válasza:
95%
maradj bennt a suliban amig anyukad nem er haza, csinald ott a hazidat, vagy menj at a baratnodhoz. kitartast, es ha a pali bedurvul, csinalj bizonyitekot !!
2021. nov. 4. 23:47
 33/92 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem dobja ki az anyád otthonról? Ennyire nem lehet megszorult nő, hogy csak ilyen szutyokkal beérje...

Egyébként kérdeztük tőled, hogy barátnők, apád, nagyszülők, rokonok nem elérhetőek?

2021. nov. 4. 23:49
 34/92 A kérdező kommentje:
33 - as baratnőmhöz áttudok menni, meg is tudom beszélni és aki ezt írta még, jó ötlet ,nincsenek közelben rokonok már, utolsó volt a nagyim. de ha durvul a helyzet akkor lehet a barátnőset választom, és köszönöm nagyon a válaszokat! zárat valahogy megpróbálok szerezni, nemtudom ki írta de itt válaszolok
2021. nov. 4. 23:52
 35/92 anonim válasza:
95%
Esetleg barátnőd anyukájával is beszélhetsz róla ha jóban vagy vele és ő is jóban van anyukáddal, talán jobb belátásra bírhatja.
2021. nov. 5. 00:01
 36/92 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként igen, mindenképp kérj segítséget felnőttől! Tanár, barátnőid anyukái, esetleg a NANE vonalat felhívni, mit mondanak ilyen esetben, stb. Ha félsz tőle akkor pláne csináld úgy, hogy nehogy kettesben maradj vele! Ne, ne hallgass azokra, akik ismeretlenül őt védik, akik látatlanban arról hadoválnak, hogy lehet, hogy csak 2 sört iszik, stb, meg, hogy majd megváltozik... Félsz tőle, bízz a megérzéseidben! Nem ok nélkül érez az ember ilyeneket.
2021. nov. 5. 00:40
 37/92 anonim ***** válasza:
96%

Hát engem pont egy ilyen figura erőszakolt éveken keresztül, pedig fiú/férfi vagyok…

Egyszerűen akármi volt, anyám mindig mellé állt és nem mellé, ezért erről nem mertem szólni neki soha, mert van rá esély hogy akkor is mellette állt volna ki, és azt lelkileg nem éltem volna túl.

De már felnőtt vagyok és tudom, hogy abszolút nem normális egy gyereket magára hagyni egy idegennel… Mert igen, a legtöbb esetben a gyerek számára egy nevelőszülő az idegen.

Persze biztos vannak kivételek, de nagyon ritka a valódi gyerek-szülő kapcsolat… Sajnos a felnőttek a legtöbbször egyáltalán nem mérlegelik a gyerek igényeit is párválasztásnál.

Pedig ha már van egy gyereked, akkor minden egyes döntésedet úgy kell meghoznod, hogy figyelembe veszed hogy ez rá is kihatással lehet és pont.

De sajnos csak az önzés megy…

2021. nov. 5. 00:52
 38/92 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom 37-es, nagyon sajnálom, hogy ilyet éltél át, és mindenben nagyon igazad van! Az biztos, hogy egy ilyen szitu után nekem az anyám is idegen lenne, hovatovább egyenesen az ellenségem. Okádok az ilyen nőktől, akik a saját gyerekeiket odadobják egy nemi szervért...
2021. nov. 5. 00:56
 39/92 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, "anyukád" untig rászolgált arra, hogy egyedül, összecsokizott pelusban lelje a halálát, mert a kutya nem néz felé...
2021. nov. 5. 02:38
 40/92 anonim ***** válasza:
11%

Muszáj volt kisregényt írni ?

Ennyi lett volna : anyu sokára ér haza az új munkahelyéről, az iszákos barátja pedig egyre többet dekkol nálunk, aki félelmet kelt bennem.

2021. nov. 5. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!