Holnap 'randizom' egy sráccal, de nem akarom anyáméknak elmondani, mert nem biztos, hogy 'komoly'ság lesz belőle. Mi legyen? Csapjam be őket?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 16:58
1/10 anonim válasza:
Anyu/apu! Holnap találkozom egy ismerősömmel. Ekkor és ekkora. Majd jövök, kb. ekkor.
2/10 anonim válasza:
minek nekik elmondani, ez a te dolgod. ne csinálj semmi hülyeséget (bár nemtom hány éves vagy..) és akkor nincs semmi probléma.
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom, otthon laksz még, és 18 alatt vagy, ha ennyire beleszólnak. Akkor mondd, hogy pl. a barátnőddel találkozol. Megértem egyébként, én se szeretem elmondani a szüleimnek, pedig már 25 vagyok. Mert mindig beszól valamit anyám, ha aztán mégsem lesz semmi a dologból.
4/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Valószínűleg az lesz, hogy megmondom anyámnak, ha haza jön, hogy 'holnap elmegyek Szandrával a városba, majd 1,1-5 óra múlva jövök'
2010. szept. 3. 17:04
5/10 anonim válasza:
Én is mindig egy barátnőmre hivatkoztam, akit meg is neveztem, mert a név nélküli barátnő már gyanús. Azért sztem ez sokat elárul az a szülőkkel való kapcsolatról. Én szomorúnak érzem. Sokszor szerettem volna ha olyan szüleim vannak, akikkel mindent meg lehet beszélni, nem úgy mint szülővel, hanem mint baráttal.
6/10 anonim válasza:
Hát én sem osztottam meg a szüleimmel a kalandjaimat :)
1-2 hónap alatt viszont már kiderült, hogy a srác mennyire komoly, és hogy érdemes e bemutatni.
Aztán meg csak túl kell esni rajta, különben ha neki nem tetszik, akkor mi van? Nem anyámnak kell szeretni az én pasimat :)
Xar is lenne ha a pasim jobban szeretné anyámat mint engem. Ha ilyen nyalizós lenne a srác, úgy otthagynám, hogy a lába nem érné a földet :)
7/10 anonim válasza:
Nem mondhatod nekik azt hogy randizni mész?
A legtöbb szülő nem kíváncsi az összes udvarlóra legfeljebb megkérdezi hogy érezted magad.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert 'félt'. Betegesen.
2010. szept. 3. 21:30
9/10 anonim válasza:
Akkor füllents, de szólj a barátnődnek is hogy tudjon róla nehogy lebukj és a barátnődnek mond meg hova mentek (netán elüt az autóbusz ő legalább tudni fogja merre keressenek)
10/10 anonim válasza:
Ha el kell mondanod, mert mondjuk késnél otthonról, elég csak annyit mondani, hogy találkozol egy ismerősöddel. Én sem szoktam elmondani az első randikat-minek traktáljam őket, ha már a randin kiderül, hogy ez nem fog összejönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!