Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolatomat válasszam...

A kapcsolatomat válasszam vagy az új szerelem lehetőségét?

Figyelt kérdés

Mi aalapján mérlegelnél ?

Nem vagyok már 20 éves, sőt 30 is elmúltam, bár elég fiatalosan élek és ég nem szeretnék családot pár évig.

A partneremmel több mint 6 éve vagyok együtt, 4 éve élünk együtt, egészen jól.

A másik illetőt sem szeretném elengedni, azt hiszem szerelmes lettem.

Úgy érzem, mindkét döntés rossz lenne.

2010. szept. 3. 13:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

...ritkán voltál szerelmes? ..akkor egyszer se...

Ha nem csaltad meg a barátnődet akkor plátoian vagy szerelmes abba akit "nem szeretnél elengedni"???

Furcsák az érveid.

Ha nem szeretnél fájdalmat okozni a jelenlegi párodnak, akkor talán még is érzel még vmit iránta. Nem tehetsz az érzéseidről???? De érted-e hogy mit érzel???Hol a biztositék, hogy az amit az új iránt érzel az nem csak az újdonság varázsa a valami más mint amit megszoktál kergetése. Rossz hír: egyszer az az új is régi és megszokott lesz. Akkor...????...?????

2010. szept. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!