A kapcsolatomat válasszam vagy az új szerelem lehetőségét?
Mi aalapján mérlegelnél ?
Nem vagyok már 20 éves, sőt 30 is elmúltam, bár elég fiatalosan élek és ég nem szeretnék családot pár évig.
A partneremmel több mint 6 éve vagyok együtt, 4 éve élünk együtt, egészen jól.
A másik illetőt sem szeretném elengedni, azt hiszem szerelmes lettem.
Úgy érzem, mindkét döntés rossz lenne.
Értem, de ezek szerint ő nem azt válaszolná a kérdésemre, mint Te.
Egyébként a lányok jellemzően ilyenek. Én ugyanezt érzem rajta és valahol ez is visszatart attól, hogy menjek.
hmm...ne hallgass senkire, csak a szívedre és az eszedre.
De mérlegelj??
Mi lenne ha az újjal nemm jönne össze???
Hiámyozna.e a régi párod.
Nem bánnád-e meg ha feladnád a régit egy újért.
Vagyis odaadnád-e a biztost a bizonytalanért.
Én most vagyok ebben nyakig. Én az újat választottam, elváltam, mert az már nem működött, egyszerűen érzelmileg részemről elmúlt. És kellett újra a varázs. És ez az új nem működik túl jól, sok konfliktus van, de ott a varázs is és a jó szex is. És ha ez elmúlik, akkor sem fogom bánni, hogy elhagytam a férjem, mert azt már tényleg nem bírtam csinálni, akkor egyedül leszek, vagy jön új, de erőltetni nem lehet érzéseket. Ami nem működik, azt le kell zárni. És itt érzésekről van szó, sokszor ami logikus lenne, az mégsem megy érzelmileg...
Ilyenkor a legjobb lenne mindkettőt lezárni és egy harmadikat kezdeni vagy egy kicsit elvonulni egy lakatlan szigetre.
Elnézést, ezt a 14.03-nak írtam.
Nem tudom, szerintem egyikőnk se élte ki magát .
Szerintem ha valakinek ilyen érzései vannak nem szabad komoly kapcsolatba lennie! Szerintem Te még élni akarsz,ismerkedni.
És ezzel nincs is baj, de ezt tisztázd le magadban, és ne hülyíts másokat.
14.03.
igen a csajok inkább ragaszkodnak a megszokotthoz. :)
én a helyedben egyenlőre maradnék és meglátnámmit hoz a holnap. ha az új szerelem győz, akkor menni kell. de előbb zárd le magadban a régi kapcsolatodat. mindenképpen fájdalmat okozol vkinek, ezt nem tudod kikerülni.
én várnék, hátha csak a szürke hétköznapok miatt kerestél új szerelmet. Ott is elmúlik az új varázsa ezt azért ne feledd!
utolsó, nézd én sok mindent aláírok abból, amit mondtál, de alapvetően a nők gondolkodnak így. A fiaknak is fontosak ezek a dolgok, de sokkal józanabbak vagyunk .
Elhiszem, hogy van lyen kapcsolat és hidd el, mindnki erre vágyik, de a valóság ettől általában kiábrándítóbb.
én ss csatam meg senkit, hszas éveim elején voltam jópár évet egyedül is.
Szretnék családot, de 4-5 év múlva .
Most nem.
Az érzéseimről pedig nem tehetek és nem szeretném a barátnőmet megbántani egyáltalán.
nem szálldosok virágról virágra, ritkán voltan életemben szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!