Zavarna, ha párotok nagydolog után nem szappannal mosna kezet?
Figyelt kérdés
Párszor rajtakaptam, hogy száraz maradt a szappan és engem állatira idegesít ez, mert értelmes, diplomás ember. Én kb napi 10x mosok szappannal a kezet, bárhova érkezek, főzés előtt, közben, nagyon figyelek a higiéniára, lehet, hogy én viszem ezt túlzásba? Azt sem tudom, mit mondjak neki, vagy hogy lehetne rászoktatni, mert már nem fiatal. Kissé kiábrándultam ettől és zavar.2010. szept. 3. 13:29
21/35 anonim válasza:
Határozottan zavarna. Volt egy barátom, aki egyáltalán nem mosott kezet wc-használat után, ez nagyon idegesített, rá is szóltam. Ő is úgymond "komoly, diplomás" ember volt, mégis olyanokat csinált, hogy a használt wc-papírt nem a wc-be dobta, hanem a mellette lévő szemetesbe... Azt mondta, hogy "ő nem ad esélyt a dugulásnak". Erre mit lehet mondani? Szakítottam vele, nem csak emiatt, de ez is benne volt...
22/35 anonim válasza:
Engem borzasztóan zavarna! Ha ő nem mos kezet, akkor Te hiába mosod a sajátod, ki vagy téve a fertőzéseknek. Kijön a wc-ről, és onnantól kezdve bámihez hozzáért azon ott vannak a baktériumok. Persze valaki nagy bölcsen megjegyezte, hogy papírral törli az ember a fenekét. Oké, de akkor is fogdossa a wc-t mikor felhajtja a tetejét pl. Szádba vennéd a kezed miután egy wc-t megfogtál? Szeritnem nem! És akkor azt ne kezdjük boncolgatni, hogy papír ide, papír oda, azért az nem streil tevékenység!
23/35 anonim válasza:
Ezért is írtam, hogy aztán szakítottam vele, utolsó. :) Igen, gyakorlatilag "mission impossible" volt rávenni, hogy ne legyen xar- és húgyszagú az egész lakás, miután ő használta a wc-t. A diplomához nem adnak intelligenciát, ahogy mondani szokták...
24/35 anonim válasza:
A szappant én sem szeretem, láttam a suliban is, milyen gusztustalan hogy naponta 50-100 ember mos vele kezet.
Vegyék folyékony szappant, hátha azt használni fogja...
Egyébként: ha ezt nem mered megmondani neki, hogy "sz.rás után SZAPPANNAL moss kezet", mi lesz a nagyobb problémákkal???
25/35 anonim válasza:
ez borzasztó! a viz nedves közeg megfelelő táptalaja a bacik elszaporodásának.
26/35 anonim válasza:
Én nem lesem azt hogy mit csinál wc után a párom. És szerintem te viszed túlzásba. Nagydolgot nem a kezével végzi az ember, amúgy pedig ha annyira zavar akkor utána nem engeded magadhoz nyúlni, de ő had csináljon már amit akar... Szerintem kissé tisztaságmániás vagy... Ha már ennyitől kiábrándulsz az elég nagy baj. Én bevallom őszintén ha nem eszek, vagy egyedül vagyok otthon, nincs velem valaki akivel közelebbi kapcsolatba kerülhetek rövid időn belül, akkor nem mindig mosom meg a kezem és képzeld nem haltam bele, és a párom sem! :)
27/35 anonim válasza:
Akkor a nagy dolgokat pl egy férfi mikor pisil mivel végzi ??
28/35 anonim válasza:
Na álljon meg a menet! Ő nem arról beszélt, hogy a párja egyáltalán nem mos kezet,csak hogy a szappant nem használja. Két teljesen más dolog. Azzal meg semmiképp nem dicsekednék,hogy wc-használat után egyáltalán nem mostam kezet...
29/35 anonim válasza:
Őszintén az, hogy nem használja a szappant egyenértékű azzal, hogy nem mos kezet. Egy műsorban bemutatták, hogy szappannal végzett, nem elég alapos kézmosás után is mi marad a bőrünkön! Hát, még ha csak a víz alá tartja az ember! És ez nem tisztaságmánia! WC után igenis alapos, szappanos kézmosás kell. Nem csak magunk miatt, hanem a környezetünkben élők miatt.
30/35 anonim válasza:
Igen, mert ez az ALAPVETŐ HIGIÉNIÁHOZ TARTOZIK. Akár diplomás az ember, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!