Hallottatok már olyan férjröl, aki ha nem fogad szót az asszonynak az pofon üti?
Mármint akkor ha visszafelesel ? O.o
Nem vicc... komoly... Lehet ennyire papucs vagy rabszolga valaki ?:S
Én személy szerint nem ismerek ilyet. (Attól persze még létezik a jelenség.)
Fordítva sajnos többet.
A NANE adatai szerint a párkapcsolaton belüli erőszakok 95 százalékát férfi követi el nő ellen, 3 százalékát nő férfi ellen (tehát igen, van ilyen), a maradék esetek homoszexuális kapcsolatokban történnek.
Természetesen a férfi áldozatok is hívhatják a NANÉt,ők is megérdemlik a segítséget. Tény, hogy egy női támadó általában nem tud olyan sérüléseket okozni testileg, mint egy férfi elkövető (halál okozásáról nem is tudok ilyen felállásban) - lelkileg, az már más kérdés. Egy férfi - egy nővel ellentétben - ugyan fizikai erejénél fogva megtehetné, hogy lefogja a pofozkodó asszony kezét, de van, hogy a bántalmazás olyan döbbenetet, sokkot vált ki (mindkét nemű áldozatnál), hogy az áldozat "lefagy" és nem tud védekezni.
Nekem a pasim csinálhatna bármit, akkor sem ütném meg. Szerintem elég gáz, ha egy férfi annyira tutyi- mutyi, hogy a nője üti, és hagyja.
Persze undorító dolog, ha egy bőven erőfölényben lévő férfi üt egy nőt, de ha férfi lennék és megütne a nőm, tuti hogy visszaütnék.
19/L
Szerintem ez nem normális dolog. De a férjet sem kell sajnálni, elvégre ő az erősebb nem. Nem telne semmibe, ha egysze odaállna az asszon elé, mikor éppen cirkuszol, megragadná két kezével az asszony karját, de nem úgy hogy ott helyben el is haljon, kicsit megráncigálja az asszonyt és szemébe mondja, hogy na ebből elég legyen, mert ha nem, akkor vége...
Ha az asszony észnél van, akkor felhagy ezzel a viselkedéssel és rájön, hogy tényleg, nem normális az ami van köztük.
De szerintem az ilyen nem jön a semmiből csak úgy, biztosan voltak ennek előzményei. Még az elején, mikor az asszony így kezdett viselkedni, akkor kellett volna közbelépni. Mára már természetessé vállt az asszony számára, hogy üti a férjét.
De ha meg a férfj egy iszákos állat, akkor meg nem kell sajnálni. Úgy kell neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!