Az anyám iszik és ma éresztem vodka szagot ahogy beszélt és veszekedés lett belőle én elmentem és mire hazajötem kb 1és fél óra mulva nem volt itthon most mit tudok tenni?
Anyukádnak segítségre van szüksége, ezt pedig csak az elvonón fogja megkapni. Bemehetsz a gyámügyre, előadhatod a problémádat, ők biztosan segíteni fognak. Ahogy írod, nincs már rokonod - ez azért rossz, mert így tényleg nagy az esélye annak, hogy intézetbe kerülsz.
Sajnos tudnod kell, hogy az alkoholistáknál már nincs kényszergyógykezelés, így ha nayukád maga nem akar elvonóra menni, erőszakkal nem vihetik be. Téged viszont "kiemelnek a családból", azaz elvesznek anyádtól.
Nem írtad meg, hogy hány éves vagy, mert ezt is fontos lenne tudni.
Magadba kárt semmiképpen se tegyél, nem ér meg annyit! Hidd el, megoldódik minden, csak akarni kell!
Újpalotai Családsegítő Szolgálat
Cím: 1157 Budapest, Árendás köz 4-6. • Telefon: 1/414-0879 Holnap suli után az legyen az első dolgod, hogy oda bemész. Rövidre kell zárni a dolgot. Most viszont a szobád ajtaját zárd magadra, és reggelig ki se gyere. Úgyis csak provokálna ha hazamegy.
Nem vagy egyedül mások is élnek alkesz szülökkel ha minden alkesz szülő gyereke megölné magát... nem éri meg.
Nézd a dolgot pozitivan legalább nem otthon fetreng, ha haza megy magadra zárod az ajtót, és hidd el nem lesz baja az én anyám is ilyen és karcolások nélkül haza talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!