Apám egy alkesz f.sz,míg el nem váltak gyakran mondogatta:
"Neked még zacskóba sz.rni és azt szopogatni"
2021. okt. 14. 16:23
33/60 anonim válasza:
Nekem a "majd ha nagyobb leszel ezt még nem értheted" volt. Meg tudtam tőle őrülni. 😅
2021. okt. 14. 16:24
34/60 anonim válasza:
Bezzeg az én időmbe nem volt telefon most meg állandóan ezt nyomod🙄ez nálunk mindennapi
2021. okt. 14. 16:25
35/60 anonim válasza:
Mindig nagyon kíváncsi gyerek voltam és sok mindent kipróbáltam: sportok, szakkörök, zene, tánc, tényleg mindent.
Amikor otthon, lelkesen gyakoroltam épp valamit, apámtól mindig megkaptam, hogy minek erőltetem? hisz úgy sem leszek jó benne.
Felnőtt fejjel utólag már látom, hogy a nyomorult, savanyú életében nem bírta elviselni, ha valaki próbál sikeres lenni. Sajnos nagyon mély nyomott hagyott bennem, azóta sem vagyok kitartó és utálom magam érte.
2021. okt. 14. 16:27
36/60 Metionin válasza:
"Neked nincs szerintem. Neked kuss van."
Minden véleménynyilvánításomra ez volt a válasz, ami úgy kezdődött, hogy "szerintem".
2021. okt. 14. 16:44
37/60 anonim válasza:
Vágasd le a hajad mert úgy nézel ki mint egy buz......a hajam még lassan 40 évesen is félhosszú, de sajnos már nem hallgathatom ezt újra. Bár hallhatnám.....
2021. okt. 14. 16:46
38/60 anonim válasza:
Nekem nem mondtak ilyeneket de amit állandóan szajkózott anyám, az a "magadnak tanulsz, nem nekem" mondat volt. Ezzel a mondattal mosta kezeit ha rossz jegyet vittem haza. Teljesen egyedül maradtam a tanulással kapcsolatban. Ha bármi problémám volt nem kaptam segítséget, nem ösztönöztek semmire. Anyám azt várta, hogy elvégezzük a középsulit (meg max egy szakmát) és takarodjunk el dolgozni, hogy beleszálljunk a rezsibe, mert ő természetesen nem dolgozott.
2021. okt. 14. 16:47
39/60 anonim válasza:
Engem a legjobban azt bántott, amikor azt mondták, hogy nem mehetsz motorozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!