16 éves vagyok és el akarok költözni otthonról(külföldre) amilyen hamar lehet.Hogy kezdjek neki az önállósodásnak?
Egy érettségivel meg egy turisztikai szakmával? Semmilyen, főleg nem pályakezdőként.
Mi számít neked jól keresőnek?
Szerintem a legjobb lenne, ha majd csak szobát bérelsz Budapesten. Nagyon drága az albérlet, egyedül szerintem nem tudnál fent tartani egy lakást .
1. Tanulsz, mint a kisangyal
2. Állami finanszírozású egyetemi szakra jelentkezel
3. Kollégiumba költözöl
4. Diákmunkát vállalsz
Nem könnyű út, de ez a tuti.
Alternatíva szokott lenni a prostitúció, meg az ilyen olyan piti bűncselekményekből szerzett pénz, de az egyiktől lelkileg kiégsz mint egy szál gyufa, a másiktól meg évekre sittre kerülsz rövid úton.
Fejezd be a sulit,és szerezz tapasztalatot,aztán kereshetsz egy jól fizető munkahelyet,amivel igazából csak ugyan úgy fenntartani tudod majd magad.
Hitel nélkül jóformán házat venni soha az életben nem fogsz tudni venni,ha csak nem gyűjtögetsz nagyobb összegeket hosszú évekig.
De egy érettségivel meg egy szakmával nem sokra fogsz menni,annyit nem fogsz keresni amennyiből félre is teszel.Magadat kényelmesen fenn fogod tudni tartani maximum,de ennyi.
Gondolkozz tovább egy kicsit,fősuli vagy egyetem után már egy fokkal jobb a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!