16 éves koromban elköltözhetnék otthonról?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 11:43
3/22 A kérdező kommentje:
Külön albérletre gondoltam, egyedül vagy esetleg egy baráttal, tehát nem a szüleimmel laknék.
2010. aug. 27. 11:49
4/22 anonim válasza:
18 évesen ;) vagy előbb gyámhivatali engedéllyel
6/22 anonim válasza:
Lakhatsz foglaltházakban. össze ismerkedsz heroinista emberekkel pillanatok alatt lesz hol laknod.
7/22 anonim válasza:
Hát 18 éves korodig kiskorú vagy=P Van miből eltartanod magadat egyáltalán? tanulsz még?
8/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az albérlet pénzbe kerül, de én normális válaszokat várok, tehát 16 évesen elköltözhetnék- e egy baráttal külön albérletbe, vagy akár egyedül is, ha nem jók a családi körülmények otthon?
2010. aug. 27. 11:53
9/22 A kérdező kommentje:
A pénzt meg tudom oldani, azzal nincs gond
2010. aug. 27. 11:53
10/22 anonim válasza:
El.
Max rádtalál a gyámhivatal és bedugnak egy otthonba míg nagykorú nem leszel, ha odahaza ennyire nem jók a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!