30!
Akkor megegyszer leirom, hátha felfogod: ilyen kérdés nem merül fel szülésnél. SOHA.csak a filmekben van ilyen. A valóságban MINDIG a nőt mentik, mert ő már élő, létez ő ember. A magzat másodlagos. Ezért sincs pl korlátozás a terhesség alatt az abortuszra, ha a terhesség a nő életét veszélyezteti. Az o már meglévő élete értékesebb
Nekem en idos neni meselte h amikor szult es fellepett vmi baj, 1960 korul a doki..kajakra odament a ferjehez h kit mentsen meg..vagyis az asszisztens..nem a doki ment oda. A ferje azt mondta h a gyereket. Vegul mindketten tuleltek es jol voltak! De a neni ezt miutan elmondtaneki az asszisztens kesobb, nehezen se dolgozta fel hogy a ferje ezt mondta.
De mar nem 1960 van tudom! Tehat AZOTA tudom jol van..FELFOGOM..a not az anyat mentik. Es ez valahol igy etikus es logikus. Ez van es egyetertek.
32!
A néni kitalálta a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!