Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi annak az oka,hogy az ember...

Mi annak az oka,hogy az ember pl munkában,karrierben,vállalkozásban,pákapcsolatban rengeteg energiát tesz bele és még is mindenhol falakban ütközik és semmi nem jön össze?Mit lehet tenni ha ez kihatással van a családi életre és párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre nem nyavajogni akarok,de ez megy már másfél éve,rengeteg követ megmozgatok hogy minden jól működjön az életemben és ha valamiben belekezdek,nem adom fel egy könnyen a dolgokat és még is mindenben falakban ütközöm és szinte egy helyben tipródom,nincsenek nagy elérhetetlen vágyaim,egyszerűen egy kiegyensúlyozott életet szeretnék,nem kacsalábon forgó házzal.Nagyon sok energiát bele fektetek pl a munkámban,párkapcsolatomban.Ez a sikertelenség kudarc,hogy apró dolgok nem jönnek össze,már a családi és párkapcsolatomra is kihatással van.
2021. okt. 5. 15:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Rossz stratégiával vagy nem megfelelő emberekkel teszed, röviden. Ez olyan, mint a tanulás. Nem attól lesz jobb, minél több energiát ölsz bele, ha nem hatékonyak a módszereid, azaz nem okosan csinálod, akkor fölösleges időpazarlás a nagy része. Ha meg igen, akkor nem is kell miatta kizsigerelni magad.
2021. okt. 6. 07:39
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha nem boldogulsz Magyarországon a szakmáidal írány külföld tanulj nyelvet német ,angol .
2021. okt. 6. 08:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A 21-esnek van igaza, rossz partnerért erőlködsz. Ha a párválasztásban nem tudod meglátni, hogy miért nem érdemes küzdeni, akkor egészen biztos, hogy a vállalkozásodban sem látod meg ugyanezt. Döglött lovakkal próbálsz lovagolni. A valóságérzékelésed hibás, nem tudod felmérni, miből lehet valami, és miből nem. Nem működő választásokra pazarolod az életedet.
2021. okt. 6. 09:19
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"még is mindenhol falakban ütközik"

Hát ez ilyen, nem repül be a szánkba a sült galamb.

"semmi nem jön össze"

Ez szerintem csak nézőpont kérdése. Nagy kérdés, hogy mi a pontos célod? Egyáltalán van-e valami konkrét? Sokan azért érzik sikertelennek magukat, mert maguk sem tudják pontosan mit akarnak. Jó munka, család/barátnő, lakás ezek rettentő általános dolgok. Nagyon eltérő ki mit tart "jó" szintnek ezekből.

Mit lehet tenni ha ez kihatással van a családi életre és párkapcsolatra?

Fogd fel lazán. Nem kell elszomorodni a nehézségeken, azok mindig is lesznek. Nem lehet őket kikapcsolni. A milliárdosnak is pont annyi problémája van, mint egy csövesnek, csak mások a feladat címek.

Én éltem külföldön, azt tapasztaltam aki lusta, teszetosza, az ott sem viszi semmire. Több a minimálbér és a segély. Ennyi. A sikerérzés nem attól függ, mekkora a lakásod, mennyi pénzed van, milyen szép a barátnőd. Persze ez manapság a instagramm meg hasonlók világában nagyon széllel szemben pisilésnek számít, de én akkor is kitartok amellett, hogy nem attól leszünk boldogok, hogy mennyi tárgyi dolgokkal vesszük körül magunkat.

Szerintem az a legfontosabb, hogy találj egy hozzád illő partenert, de nem bármi áron. A nehéz eseteket el kell engedni, mindig van következő.

2021. okt. 6. 17:56
 25/25 anonim ***** válasza:
A sikeres vállalkozás, párkapcsolat alapja az önismeret.Vannak képzések,tréningek a sikeres vállalkozás beinditásához.Az anyagi lehetőségeidet neked kell tudnod,de a barátnőd azért ne beszéljen már veled tiszteletnenül!Beszólogat,Te meg tűrsz neki,gondold át ezt is.
2021. okt. 6. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!