Mi annak az oka,hogy az ember pl munkában,karrierben,vállalkozásban,pákapcsolatban rengeteg energiát tesz bele és még is mindenhol falakban ütközik és semmi nem jön össze?Mit lehet tenni ha ez kihatással van a családi életre és párkapcsolatra?
"még is mindenhol falakban ütközik"
Hát ez ilyen, nem repül be a szánkba a sült galamb.
"semmi nem jön össze"
Ez szerintem csak nézőpont kérdése. Nagy kérdés, hogy mi a pontos célod? Egyáltalán van-e valami konkrét? Sokan azért érzik sikertelennek magukat, mert maguk sem tudják pontosan mit akarnak. Jó munka, család/barátnő, lakás ezek rettentő általános dolgok. Nagyon eltérő ki mit tart "jó" szintnek ezekből.
Mit lehet tenni ha ez kihatással van a családi életre és párkapcsolatra?
Fogd fel lazán. Nem kell elszomorodni a nehézségeken, azok mindig is lesznek. Nem lehet őket kikapcsolni. A milliárdosnak is pont annyi problémája van, mint egy csövesnek, csak mások a feladat címek.
Én éltem külföldön, azt tapasztaltam aki lusta, teszetosza, az ott sem viszi semmire. Több a minimálbér és a segély. Ennyi. A sikerérzés nem attól függ, mekkora a lakásod, mennyi pénzed van, milyen szép a barátnőd. Persze ez manapság a instagramm meg hasonlók világában nagyon széllel szemben pisilésnek számít, de én akkor is kitartok amellett, hogy nem attól leszünk boldogok, hogy mennyi tárgyi dolgokkal vesszük körül magunkat.
Szerintem az a legfontosabb, hogy találj egy hozzád illő partenert, de nem bármi áron. A nehéz eseteket el kell engedni, mindig van következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!