Mi annak az oka,hogy az ember pl munkában,karrierben,vállalkozásban,pákapcsolatban rengeteg energiát tesz bele és még is mindenhol falakban ütközik és semmi nem jön össze?Mit lehet tenni ha ez kihatással van a családi életre és párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre nem nyavajogni akarok,de ez megy már másfél éve,rengeteg követ megmozgatok hogy minden jól működjön az életemben és ha valamiben belekezdek,nem adom fel egy könnyen a dolgokat és még is mindenben falakban ütközöm és szinte egy helyben tipródom,nincsenek nagy elérhetetlen vágyaim,egyszerűen egy kiegyensúlyozott életet szeretnék,nem kacsalábon forgó házzal.Nagyon sok energiát bele fektetek pl a munkámban,párkapcsolatomban.Ez a sikertelenség kudarc,hogy apró dolgok nem jönnek össze,már a családi és párkapcsolatomra is kihatással van.2021. okt. 5. 15:56
11/25 anonim válasza:
A párodat dobd ki, ez legyen az első, ne húzzon le tovább. Másodszor: valószínűleg olyasmiben vállalkoznál, amire kevés az igény. Vagy a vírushelyzet épp kiütötte azt a fajta vállalkozást. Ha nincs elég fogadókészség arra, amit csinálnál, akkor száz évig is próbálkozhatsz, hiába.
12/25 anonim válasza:
Probálj tenni a dolgaidért, és pszicholológus, ha úgy érzed.
13/25 anonim válasza:
Ha a párod mérgező, lehúzó, akkor szerintem is első lépésként dobd ki a ...-ba. Az én exem is egy mérgező mocsok volt. A főztömtől kezdve mindenbe belekötött, csak, hogy a maradék önbizalmamat letörje. Egy igazi lúzer volt és ő tényleg a saját hibájából, félt attól, hogy én többre viszem nála és nem tudja tovább játszani a felsőbbrendűt...Tudom, hogy nehéz 40 évesen, de szabadulj meg tőle. Jobb egyedül hosszútávon, mint egy mérgező sz.r kapcsolatban.
14/25 anonim válasza:
Amúgy, ha férfi vagy, akkor még simán találhatsz magadnak egy aranyos nőt, nőként 40 évesen már nehezebb, de nem lehetetlen.
15/25 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.
Hallássérült beszédhibás srác
Munkahely párkapcsolat nincs régóta.
16/25 anonim válasza:
Az utolsó mondatoddal leirtad a lényeget. A barátnőd úgy beszél veled ahogy akar. Megteheti. Tudod miért?Mert hagyod!Nem tiszteld magad,így az ismerősöktől is ez jön vissza.Nézz utána Csernus doki könyveinek,youtubon is van videó,hogy megtanuld állj ki magadért.Akkor nem fogod majd szerencsétlennek érezni magad.Ennyit tudtam segíteni neked.
17/25 anonim válasza:
Másfél év, az semmi. Egy vállalkozásnál ma már nagyon körültekintőnek kell lenni és sok szempont alapján lehet dönteni, nem feltétlenül a szakmai hozzáértés az elsődleges, sokszor inkább a hiánypótló tevékenység a keresett. Abban a pillanatban, hogy az ember nem csak magára számít, hanem más személy is bevonódik a dologba (akár párkapcsolat, akár munkatárs), a bizonytalanság fokozottan jelentkezik és igaz a mondás: lakva ismerszik meg az ember.
18/25 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül, sajnos ez egy ilyen világ, sajnos általában azok boldogulnak akik ugymond nem száz százalékik egyenes uton járnak vagy épp szerencséjük volt.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A szavaitokból úgy veszem ki,hogy szerintetek is a "párom" viselkedésének nagy szerepe lehet ebben.
2021. okt. 6. 04:40
20/25 anonim válasza:
Hát ha nem támogat a céljaidban...
Van egy mondás: minden sikeres férfi mögött áll egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!