Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élezben nagyon szerencsétle...

Az élezben nagyon szerencsétlen vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ne írja nekem senki, hogy nem vagyok szerencsétlen, mert az vagyok. Bármit is szeretnék az életben, semmi nem jön össze. Másoknak olyan jó és boldog életük van, szinte nincsenek is problémáik. Másoknak boldog házasságuk van, nekem meg még a párkapcsolatom sem működik. Ahogy a töbni esetben sem.

Szeretem a páromat, de azt nem érzem, hogy ő eléggé szeretne engem.

Sok embernek szinte stresszmentes munkája van, csak gépelnie kell, és ennyi, ülnek az irodában. Én meg gürcölhetek szoc. gondozóként.

A családomat sem érzem úgy hogy szeretnének. Mindig mások életére vágyok a kevesebb problémára, boldog életre, ahol engem is szeretnek.

2021. okt. 4. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Keress egy szakembert, vagy próbálj meg amgadtól picit társaságba menni, aztán ha sehogy sem sikerül a dolog akkor vissza az elsőre, tehát szakember.
2021. okt. 4. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig, amíg másokhoz hasonlítgatod magad, sosem lesz belőled normális ember. Önbizalmat így végképp nem fogsz szerezni. Csak és kizárólag a saját fejlődésedet szabad figyelni, hol tartasz most a pl. egy évvel ezelőtti állapothoz képest?

Ha én minden nap azon siránkozok, hogy miért nincs annyi pénzem, mint Bill Gates-nek, akkor előbb-utóbb felakasztom magam, mert minden nap szembesítem magam azzal, hogy milyen lúzer vagyok hozzá képest. De azt is mondhatnám, hogy milyen szuper, tavaly óta mennyit spóroltam. Minden csak hozzáállás kérdése, fejben dől el. Tudom nem a pénz a problémád, ezt csak példának írtam.te direkt azt figyeled, hogy mi milyen szar, ahelyett, hogy a jóra koncentrálnál.

2021. okt. 4. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Hidd el már nagyon sokan gondoltuk ezt amít most te érzel.Van hogy az ember kiég.De és ez a de nagyon fontos rövid ideig tart!Meg kel találod azt a kapaszkodót amivel tisztelni tudod magadat,saját magadat tudod boldoggá tenni.Nem szabad túl szigorúnak lenni magadhoz!Olyan nincs hogy semmire nem vagy jó.A többi ember sem tökéletes.Ha úgy érzed tanulj valamít amivel szívesen foglalkoznánk.Nem írtad hány éves vagy?Mióta érzed ezt.?
2021. okt. 5. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tessék, erről beszélek. [link]
2021. okt. 5. 19:45
 15/17 kovpet ***** válasza:
87%

"Másoknak olyan jó és boldog életük van, szinte nincsenek is problémáik."

Ja, persze. Én azt látom, hogy az emberek nem boldogok, aki kapcsolatban van, annak szar a kapcsolata, aki meg egyedül van, annak szar egyedül.

Kívülről néha szépnek néz ki valami, de belülről rothad. Egy családot ismertem, akire rá mertem volna mondani, hogy tökéletes, ott a gyerek később öngyilkos lett, majd a férj rákos és utána meg is halt. Tévedtem.

2021. okt. 6. 11:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A szociális munkában eléggé ki lehet égni. A kiégés egy nehéz lelki állapot, de lehet rajta segíteni. [link]
2021. okt. 10. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Párod van.

Nekem az sincs.

2021. okt. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!