Mozaikcsaládban a mostohaanyának szokás beszállni a mostohagyerek nyaralásának költségébe, ha hármasban mennek és külön kasszán vannak?
9.-re.
Aha...de akkor, ezen példa alapján, ha apunak telik Tahitire, anyunak meg nem, akkor apu nyaraljon a gyerekével Tahitin, és oda se kell vigye anyut, és anyu kölkeit, ugye? >:)
És apu kocsiját se akarja használni anyu, nem? >:)
10.-nek.
Na ez az! Olyan, mintha egy haver csajjal élnék egy albérletbe, aki néha lexop.
Mi ez a gazdag pasi - szegény nő állandóan? Szánalom...
És ha fordítva van? Vagy úgy se mert egyforma anyagi helyzetű emberek vannak általában kapcsolatban?
Annyira unalmas már hogy az incelek a nemlétező vagyonukat féltik a nőktől 😀
13.-nak.
A legtöbbször, a férfi keres jobban. Ez TÉNY.
"
13.-nak.
A legtöbbször, a férfi keres jobban. Ez TÉNY." Valóban hajlamosak a nőknek kevesebbet fizetni ugyanazért vagy több munkáért mint amit a férfiak kapnak.
"És például akkor a jól kereső apa gyereke mehet fősulira, míg a rosszul kereső anya/nő gyereke a gyártósorra?"
Nyilván, bar a rosszul kereső fél gyereke siman tanulhat olyan jol, hogy felveszik államilag támogatottra. Amúgy meg ott van a diákhitel.
Kérdező,
A mozaikcsaladnal mindkét félnél van gyerek plusz közös is. Itt egy pár van még az egyikük előző kapcsolatából valo gyereke.
Világéletemben a külön kassza híve voltam, aztán úgy alakult, hogy én keresek többet.
Nyilvánvalóan ha 2 ember szereti egymást, akkor nem működik az, hogy én kaviárt eszek osztrigával, ő meg zsömlét kiflivel.
A kiírt kérdés pedig értelmetlen, információk hiányoznak. Engem sem a vér szerinti apám nevelt fel, de teljes mértékben sajátjának tekintett. Ilyen esetben ha külön kasszán is vannak a felek, a gyereket közös költségként kezelik és felezik a költségeket, szerintem. Ha viszont tényleg mostoha a gyerek és a mostohaanyuval rühellik egymást, mint a szart, akkor nyilván nem fog fizetni, fizessen a gyerek anyja. Ennyi.
18-as: kimaradt, hogy én vagyok a nő.
Nem, nem mindig a pasi keres többet.
"míg a rosszul kereső anya/nő"
Ez a gyk-án milyen szerencsétlen berögződése egyeseknek? És ha éppen fordítva van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!