Miért nem dönthetem el milyen legyen a szobám?! Attól, hogy apám festő máris jobb a bugyirózsaszín meg beteges sárga?
Bocsánat ha rossz a témakör. Apu festő s eddig mindendig fehér,halványkék, napsárga/sárga és bugyirózsaszín (szerinte barack :S) lettek a falak s már hányhatnékom van tőlük. Szeretnék sötétkéket, sötétzöldet vagy bordót de mindig hülyének néznek. 2éve is kértem, hogy had fessem ki én a szobámat, azt mondta oké, enyém, persze hisz jól érezzem magam benne stb. Mikor megmondtam akkor meg hogyképzelem, h.lyeség, károsítja az idegrendszert a nyomasztóan erős szín. Lefestettem de átfestette már másnap mire teleaggattam poszterekkel minden felületet, ne is lássam de az meg "gyerekes" szerintük. 21 évesen annyit akarok, hogy számomra normális legyen a falam.
Ilyen kicsi dolgokon amik engem boldoggá tennének nekik miért kell kiakadniuk??? Annyira idegesítő, hogy a káros idegrendszerre meg alvászavarra hivatkoznak amikor 4-5 évig depressziós, pánikbeteg s alváshiányos voltam azt meg észre se akarták venni mondván nem "igazi, normális" betegség. Utálok bármi ilyesmit csinálni velük már mert olyan "képmutatóak", úgytesznek mintha nekem jobb lenne, s értem teszik amikor világosan megmondtam én mire vágyom.
Ez másoknál is olyen nehéz? Nektek milyen színű a falatok?
szerintem jó helyre tetted a kérdést,mivel most nem a fallal van a baj,hanem a szüleiddel,családoddal.Szerintem is jogod van a szobád falszínét eldönteni...ez nem nagy kérés,de szerintem nem tartják jó ötletnek a nagyon sötét színt.De azért egy közepes bordó színt (se nem erőset se nem gyengét) megengedhetnének...hisz az a te saját kis "birodalmad" az a lényeg,hogy te jól érezd magad benne.Nekik nem muszály ott tölteni sok időt.
Valahogy magyarázd el nekik...
21 éves vagy,olyan mintha 5 éves lennél,azok problémáznak ilyenen,normáliséknál 10 évesen eldöntheted h milen legyen az a fal,én folyton variálok otthon meg albiba is,otthon nonfiguratív mintákat festegetek ha olyanom van átfestem,most otthoni szobám fehér alapon rózsaszin szürke mintákkal van tarkítva.Egyszerűen mond meg apudnak h mit akarsz h te igy nem érzed jól magad a szobádban,ha nem érti meg akkor költözz el,vagy ne legyél otthon csak aludni meg fürüdni előbb utóbb leesek neki a tantusz.
Sajnos 21 évesen úgy kezelnek mint egy gyereket pasid lehet ?Bulizni elengenek vagy tizre otthon kell lenni.Ne hari de csak azt lehet irányítani aki hagyja meg kell mondani apukádnak h 18 év után kuss a neve és az a te szobád nem az övé vagy fesse ki és lakjon aludjon ő a hányásszinű falak között te meg alszol a pasidnál vagy az akárhol.állj már a sarkadra 21 évesen 30 évesen is azon akarsz sírni h a szobádban apukád dönti el h milyen szinű fal legyen.
Utolsó válaszoló:
Képzeld nem ez életem legnagyobb problémája de tudtommal itt bármit megkérdezhetek s annak se lenne nagyon értelme ha terhes lehetek?/megcsalt x gyerekes anyuka ként?/szülinapra mit vegyek témákkat vetnék fel ami kb 200szor fent van s engem nem érintenek.
Van párom igen, a magánéletem a sajátom és bulizni is elmehetnék akármeddig ha akarok.
De mivel nem elköltözni akarok s nem is szállodának tekintem a szobámat ezért érdekel, hogyan néz ki.
Ha ennyire zavar, hogy nem tudok a te lehetőségeiddel élni akkor kérlek ne válaszolj s lapozz tovább. Nyilván ha lenne külön lakásom ott hupilila is lehetne én döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!