23 éves lány vagyok, és nem igazán érdekelnek a kisbabák. Így hogy lesz családom?
Igazából már szégyellem magam emiatt, de még csak különösen aranyosnak sem találom a babákat. Inkább csak fényképen. De az állatok pl. sokkal jobban lekötnek, szívesebben nézem őket, foglalkozom velük, stb. Egyelőre a párom is így van vele, de csak nem maradhat ez így... Lassan- lassan eljönne az ideje, hogy gondolkozzunk a gyermekáldáson, de egyáltalán el sem tudom képzelni. Viszont szeretnék majd családot, mondjuk 2 gyerekkel. De amíg kicsik, egyszerűen nem foglalkoztatnak :( ne bántsatok légyszi emiatt, elég rossz érzés.
Ugye változni fog?
huh.
én is szeretnék babát. hasonlóan vagyok a többiekkel. mindenki másét utálom, a sajátomat imádni fogom :D
najó, finomítok: vannak, akiket bírok, a neveletlenek utálom.
csecsemőkor még nem is lenne baj. de amikor majd olyan 2-3 éves lesz, nem tudom hogy fogom megtanítani beszélni. utálok mondókákat mondani, meg idétlenkedni. de csak lesz valahogy.
viszont onnantól, h tud valamennyit dumálni, egész jól el tudok társalogni a gyerekekkel. ez nem mindig volt így, de aztán kitapasztaltam, h milyen témákról lehet velük beszélgetni.
szerencsére anyukám ovónő is volt, szóval sokat tud majd segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!