Mit lehet tenni, ha nem tudsz költözni?
Otthon kell laknom. Depressziós vagyok amúgy is. Munkam sincs. Húz le, bántanak, beszólnak.
A városban most épp több helyről is küldik el az embereket, nincs pénzem elköltözni. Ebben a pillanatban biztos nem tudok, de hónapokig itt megőrülök jobban...
Hogy bírta ki az ilyet, akinek kellett? Anyám hagyján, és nélküle fura lenne, hianyozna,de az élettársát nem bírom. Bánt, de fel se fogják, én nem megbántódom, ha beugat, hanem megértődom szerintük.
Munkásszállós munka.
Vagy pedig lexarod amit mondanak neked otthon. Röhögsz rajta egyet. Egyébként meg mindenhol vannak elküldések, de felvevések is. Küldtél egyáltalán önéletrajzokat? Nem kettőre gondolok, hanem 10-re legalább.
Hány éves vagy? Mióta nem dolgozol? Otthon mit csinálsz?
Nem lehet, hogy nem ok nélkül bántanak?
Már írtam: szomszédos települések... Menj dolgozni, nem tudom, merre élsz, de itt felénk munkaerőhiány van, de ezt az ország több részén is hallom. Az első fizetésedből bérelj egy szobát!
A depresszió kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!