Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gond ez a...

Szerintetek nem gond ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Ő egy 19 éves srác, én meg 22 éves lány vagyok.

Nem vagyunk együtt, egyelőre csak évődünk egymással, még

csak 2x futottunk össze, inkább interneten ismerkedünk.

Nem minden nap beszélünk, én nem is merek nagyon úgy kezdeményezni, mert nem tudom, hogy most ő is csak arra

vár, hogy én lépjek, vagy annyira nem érdeklem.

Nem az a link srác, teljesen normális, és elég éretten viselkedik, kicsit komolyabb típusú férfi. Mikor beszélgetünk teljesen egy hllámhosszon vagyunk, és engem egyre jobban érdekel... :)

2010. aug. 31. 15:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:) Hát még egyelőre annak is örülnék, ha egyáltalán kialakulna ez a kapcsolat :)
2010. aug. 31. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja miért lenne akadály? Én 26 vagyok, és a barátom 21 és fél. Egyáltalán nem látszik, sőt! engem néznek fiatalabbnak. 2 és fél éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, soha senki egy árva rossz szót nem mondott. A haverjai se. Akinek nem tetszik, le van szarva
2010. aug. 31. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a fiatalabb srácok jöttek be, oké,nem 5-6 évvel fiatalabbak, de a 3 körüli nekem is mindig meg volt:)

Igazából mindig azt mondják,hogy azért rosszabb ha a srác a fiatalabb mert a fiúk később érnek.Nos ez hülyeség, mert van aki 18 évesen is tök komoly és van aki még 35 évesen is egy popódugó:)

2010. aug. 31. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez semmiképpen sem gond, ne csak várd, tegyél is érte ha te is szeretnéd a kapcsolatot.
2010. aug. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!