Mit tegyek, ha a családom beszólogat a közelgő plasztikai műtétem miatt?
Plasztikai műtét mellett döntöttem, már az időpont is adott. A családom vegyesen fogadta, volt aki, nem szólt semmit, de sajnos voltak, akik bántottak, és olyanokat mondtak, hogy már túl jó dolgom van, ezért találok ki ilyeneket, meg hogy inkább gyereket szülnék már, de ilyenekkel foglalkozzak stb.
Vicces, hogy gyerekkoromban ezek a családtagok beszólogattak a kinézetem miatt nem is egyszer, most meg a helyreállító műtét miatt szólogatnak be.
Nem a véleményüket kértem, csak közöltem, hogy megműtenek, tehát eleve nem értem, miért érzi mindenki úgy, hogy akkor nekik most jól meg kell mondani a magukét.
Már szóltam nekik, hogy az egyébként nem kérdezett véleményüktől függetlenül lesz műtét, azt is mondtam nekik, hogy egyébként gyerekkoromban beszólogattak emiatt, akkor most hogy lehet, hogy hirtelen szerintük semmi szükségem ilyen műtétre. De csak hajtogatják, hogy elment az én eszem, ez csak pótcselekvés, meg hogy ezután majd minden mást "szétműtetek" magamon.
Hogyan állítsam le őket? Nem akarok átmenni bunkóba, de talán kénytelen leszek?
Nem, 10-es, engem konkrétan a kéretlen beszólások zavarnak. Nem kérdeztem meg erről szó szerint SENKI véleményét, mivel olyan erős az elhatározásom, hogy bárki bármit mondhat, én ezt eldöntöttem már 8 éve, csak most lett rá pénzem.
8 éve várom, hogy megműtessem magam, akkor mégis szerinted kinek van igaza, aki szerint inkább gyereket kéne csináljak frusztrációmban?
Szerintem senkinek semmi köze hozzá. De a legtöbb ember szereti kommentálni azt, ami körülötte történik.
Meglesz a mütét, megszokják az új látványt, aztán már nem fog érdekelni senkit.
Amúgy mit mütetsz meg pontosan?
Szerintem ha kezdik legközelebb csak ennyit kérdezz meg:
Közöd?
És ha folytatja akkor újból?
Közöd?
Erre nem tud mit mondani.
15
Te nem olvasol? Azt írta a kérdező, hogy 8 éve spórol rá, most jött össze. Továbbá azt is leírta, hogy az arcán lesz a műtét. Tudod nem csak mellnagyobbítás létezik.
Ha meg tényleg a család adná a pénzt, ami nem így van, az még akkor sem lenne ok a ba. sztatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!