Hogy ünneplitek a házassági évfordulót pici gyerekek mellett?
Nálunk a nagyszülők örülnének, ha minden szombaton “évfordulóznánk”, hogy ott aludhassanak a gyerekek 😅 De még kicsik, majd ha nagyobbak lesznek ki fogjuk használni a lehetőséget.
Miért? Mert imádjuk a gyerekeinket, de szerencsére még egymást is 😄 Jól fog esni egy-egy este kettesben, kiszakadni a hétköznapokból, csak egymásra koncentrálni. Gyerekek előtt gyakran mentünk vacsizni, de ezt ne gyors bezabálásnak képzeljétek el. Hanem mondjuk kis előétel, leves, főfogás, desszert, pár pohár bor/sör. Órákat elbeszélgettünk, a kedvenc helyünk egyébként egy hegyi görög étterem, aminek a teraszáról az egész várost látni. Aztán otthon is lehet tovább ünnepelni…
Minket kikapcsol, ez a lényeg.
Én pl a szilveszterrel vagyok úgy, hogy sosem szerettem. 💁 Nem vagyunk egyformák :)
Ünnepelni gyerekkel is lehet. Vacsorázni velük is lehet, jól érezni magunkat szintén, ha meg szex van, nyilván nem akkor amikor még ébren vannak.
Mielőtt valaki azzal jön hogy az évforduló nem tartozik a gyerekre, a TE születésnapodat sem egyedül ünnepled (aki ünnepli)
Gyerekkel együtt vagyunk már szűk család
19
Vagy nem... lehet hazas sem lesz, lehet ő nem zárja ki majd a gyerekét ebből, lehet meg sem ünnepli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!