Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy külföldön...

Miért van az, hogy külföldön olyan nevet adsz a gyerekednek (gondolok itt pl. Amerikára) amilyet akarsz, M. o. -n meg nem lehet ilyet, csak ami benne van az anyakönyveztethető nevekbe?

Figyelt kérdés
Ott a várandós tinik, nézem, ott is olyan neveket adnak, pl. Summer, Heaven visszafele olvasva, , meg ilyesmik, itt meg... ? :S
2010. aug. 31. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Miért akarsz kicseszni a kölyköddel? Miért nem tudsz normális nevet találni? Miért ezzel kell kompenzálni?

Amúgy napsugár név létezik, nnah, az is egy agyrém...

Fogyatékosok.

2010. aug. 31. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:

"Summer" - lány vagy fiú név lenne?

Tipikus elcsépelt művésznév hangzású pl.:

Donna Summer

Eredeti neve: LaDonna Andre Gaines - Ja, ezzel nem lett volna világhírű?

2010. aug. 31. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Én is szoktam nézni azt a műsort tök jó :D

Vannak tök jól hangzó amerikai nevek amiket csak fonetikusan lehet anyakönyveztetni. Mekkora hülyeség! Amerikába kell gyereket szülni, ejj!

2010. aug. 31. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én spec. ennek örülök. Ne lehessen már mindent adni a gyereknek, mert élete első 18 évét simán pokollá tehetjük (ezért jó, hogy a Radiátor meg a Fradika neveket nem engedélyezték)... ha meg vmit nagyon szeretne vki, és tényleg szépen hangzik, akkor lehet benyújtani kérvényt.
2010. aug. 31. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondj olyan szépen hangzó szót, ami szerinted lehetne keresztnév ;] Kíváncsi vagyok :] Fel is teszem kérdésnek! :D
2010. aug. 31. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Szabó Alexandra Fradika - [link]

"Büszkén" mutatkozik Hatósági Igazolványával együtt fotózkodva, sajnos semmi sem lehetetlen.

2010. aug. 31. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Fradika nevet nem engedélyezték talán első, egyetlen utónévként nem, de......

így is kritizálható.

2010. aug. 31. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!