Miért van az, hogy külföldön olyan nevet adsz a gyerekednek (gondolok itt pl. Amerikára) amilyet akarsz, M. o. -n meg nem lehet ilyet, csak ami benne van az anyakönyveztethető nevekbe?
Angliában is így van:)
Szerintem jó dolog, bár nem biztos, hogy Mo-on van olyan a kultúra, hogy megengedhető. Képzeld csak el, hány vicceskedő szülő nevezné a gyerekét Pisinek, Kakinak, Hányásnak vagy épp Rózsabimbócskának, Babinéninek, Bikicsunájnak. Mert vannak ilyen felnőttek.
ááááá utolsó ez k.rva nagy!!!áááá
Amúgy tényleg...szerintem nem kell hogy irigyek legyünk azokra az elmebeteg amcsikra mert azok se normálisak...ne próbáljuk mindennek majmolni őket
Fradika élő példa, hogy az illetékes bizottság sem túl szigorú.
"bizonyos keretek között" - ez így van járj utána kedves kérdező miként lehet...
(Lehet!)
Ország Alma
Kasza Blanka
Csak két távoli ismerősöm, akiknek a Ladó féle könyvből is lehetett volna kevésbé hivalkodó nevet választani.
Mezei Virág sem a fantázia szüleménye...
Emlékeztek Gábor Gáborra?
Summer nekem is tetszik :]
De igazuk van a válaszolóknak, hogy vannak olyan "jajj de cuki lesz ez a név", és Baracknak meg Sárgadinnyének neveznék a gyereküket, ami elég nagy kiszúrás lenne a csemetével. Egyébként, ha végiglapozod az utónévkönyvet, ott is találsz pár cifra nevet. Orália, Titanik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!