Nekem ez a vezetéknevem, és utálom. Persze, tudom, hogy nem egy kategória, de én nem tapasztaltam vele jókat.
Egyrészt jöttek a "Most akkor a Bálint a keresztneved vagy vezetékneved.... haha, nem kell megsértődni, érted a poént... tudod, lehetne kereszt és vezetéknév is" jellegű "poénok".
Másrészt Valentin napon szétszívattak az osztálytársak.
"Bunyós Bálint hivatalos nevén Takács Bálint, a ROSSZ KISFIÚ. Soha nem fogad szót, nem érti, miért kell így vagy úgy viselkedni. Mindig megtalálja a logikátlanságot a felnőttek utasításaiban, aztán Miki hathatós segítségével a kedves tanmese tanulsággal ér véget, ahogy ezt a kor megkívánta az írótól. A vörös, szeplős, izgága Bálint ugyanakkor képes volt az oktató történeteket úgy eladni, hogy közben mindenki szerette őt.
Bunyós Bálintot Szöllősi Irén mozgatta az asztal alól, vagy valaki takarásából. Ő adta a hangját is ezt a rekedtes, vagány kisfiú hangot."
Nem állítottam, hogy Bunyós Bálint a hivatalos neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!