Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik megcsalás rosszabb:...

Melyik megcsalás rosszabb: egy normál nővel vagy egy prostival?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 18:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért fogadják el jobban, mert az emberibb, hogy beleszeret valaki másba...és ilyenkor mit lehet tenni? menjen, és legyen vele boldog.

Viszont egy prostival egyértelműen csak szexelni akar..az állatias ösztöneit kielégíteni, kevésbé emberi.

Rosszabbul esne nekem is, ha elköltené a pénzt egy kefélésre, ahelyett, hogy mondjuk vacsorázni mennénk, sokkal megalázóbb.

2010. szept. 1. 10:28
 22/23 A kérdező kommentje:

De ha párkapcsolatban vagy, miért adsz esélyt arra, hogy beleszeress valakibe?

Ha találkozgatsz valakivel, megajándékozzátok egymást, telefonon beszéltek, akkor megvan az esély, hogy egymásba szerettek...

2010. szept. 1. 10:35
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

10:15 vagyok

"Nemtudom, miért fogadjátok el, hogy "jajj, megcsalt mert szerelmes lett, nem baj, menjen és éljen vele boldogan"..."

Elfogadom, mert az érzelmek ellen felesleges harcolni. Ha nem szeret már, nem erőltetem és kész, mert úgysem menne a dolog. Fájdalmas, dfe ez van. De legalább embernek mondható az ilyen pasi.

De nálam olyan múltú pasi szóba sem jöhet, akinek prostizós múltja van...mert az egy erkölcstelen, érzelem mentes ringyó fasz.

Nem illik az én tiszta múltamhoz.

A prostizós pasi kb. olyan, mintha én a pasim mellett titokban prosti lennék. Persze hogy nem azért csinálnám, mert nem szeretem a férjemet...csak azért mert nekem kell a pénz.

Ez kb. hasonló...sőt a prostizós pasi undorítóbb. A legundorítóbb kategória.

Az a faszi aki ilyet csinál, az semibe nem veszi a párját, ezt úgy hidd el.

Fordítva meg úgy fair: ha prosti a nő és titokban csinálja, vagy szeretőt tart a pasi mellett, mert mondjuk nem túl jó a pasi az ágyban, vagy elhanyagolja a nőt.

Én nem szeretem az olyan embereket, akik pofa nélkül csapják be a társukat.

2010. szept. 2. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!