Melyik megcsalás rosszabb: egy normál nővel vagy egy prostival?
normál nővel rosszabb mert beleszerethetsz,de igaz a prostiba is.
a másik meg az hogy a prostikat nem úgy kell elképzelni hogy az utcán állnak,kell egészségügyi igazolás,és adózni is leeht már utána.a nemi betegségről meg annyit hogy tisztábbak mint egy átlag nő,hidd el.
Ha választani lehetne, hogy melyikkel.. hát a prostit meg tudnám bocsátani, ha egy családanyával csalna meg, azt nem.
Hiszen a prosti csak kielégíti.
A prostival.. Azért, mert, az ki tudja kivel volt, mit terjeszt, mégis képes lenne fizetni érte. Undorítónak tartanám a párom utána...
Ha egy másik nővel csalna meg, akkor menjen, és legyen vele boldog.
A prostit megalázóbbnak érezném....
VÉGÜLIS MINDEGY, MERT ÍGY IS EGY ALANTAS RINGYÓ FAS*Z MARADNA A SZEMEMBEN.
De ha már megcsal, jobban tolerálnám azt, ha egy olyan nővel, akit megszeret!!! Mert akkor még azt mondom, hogy oké, ilyesmi előfordulhat bárkivel, velem is, hogy bele szeretek egy férfiba.
De ha egy prosival az már a lealázás, és a lealacsonyodás legvégső foka! Engem ne alázzon meg senki sem így, egy ringyó faszi meg pláne ne!
Ne mocskolja be a testemet egy ilyen hapsi, aki összefekszik egy AIDS-es nővel (aki mindenkivel összefekszik)és utána velem, mert viszket a fasza.
Ha beleszeret egy nőbe, az azért más, akkor menjen, és váljunk el békében!
De a ribancságot egy pasitól nem nézem el!
Nincs igazad ebben kérdező.
Szerinted a férjed/párod melyiknek örülne jobban?
1. ha te rendszeresen csalnád egyéjszakás pasikkal?
2. Vagy ha kiderülne, hogy beleszerettél egy másik férfiba?
Szerintem haragudna rád, de mégis a 2.-es a tisztességesebb.
De ha te mégis megnyugtatod magadat azzal, hogy a faszid semmibe nem vesz és a nőket csak egy nemiszervnek nézi, és téged semmibe nem vesz, akkor legalább te is rúgj ki a hámból és keress magadnak szeretőket ( a férfi ingyen van) és az így fair.
26.L
ma 10:15
Na azért ne képzelj bele semmi extrát a kérdésembe.
Mi az, hogy folyamatosan csalnám? Miért tenném?
Itt nem rólam van szó.
Én ha valakivel együtt vagyok, nem fekszem le mással, és esélyt sem adok arra, hogy másba beleszeressek.
Nemtudom, miért fogadjátok el, hogy "jajj, megcsalt mert szerelmes lett, nem baj, menjen és éljen vele boldogan"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!