Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Szentandráss...

Mi a véleményetek Szentandrássy Hédi történetéről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. szept. 1. 10:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

20 de itt kinek kéne támogatni? A bátyja családjának?

Felteszem ez a hölgy már idősebb, ha a tesója is meghalt meg a párja is, akkor a szülei is.

2021. szept. 1. 11:43
 22/33 anonim ***** válasza:
95%
Állandóan arra épített, hogy valaki támogatja, meg majd örököl... Érdekes én egyikre sem építettem soha a terveimben. Segíts magadon, isten is megsegít.
2021. szept. 1. 12:52
 23/33 anonim ***** válasza:
96%

Most erre mit lehet mondani? Szép dolog a művészet, de azért 1-2-3 év alatt csak észreveszi, ha nem talál közönségre, nem tud megélni belőle. 2004-ben is elmehetett volna takarítani, vagy bármit dolgozni amiért pénzt kap, a fennmaradó időben meg alkotott volna. Rengetegen csinálják ezt, nem csak művészek. A legtöbb vállalkozó, akiknek nincs családi hátszele így indul, hogy dolgozik munkahelyen amíg nem fejlődik annyira a vállalkozása, hogy már csak abból meg tudjon élni.

De hát ehhez persze őrült sok munka és kitartás kell. A hölgy úgy tűnik csak lébecolni szeret. Nekem is úgy jön le, hogy azt hitte majd a gyerekkel bebiztosítja magát. A bátyja már nem tud nyilatkozni, de ha akarta volna akkor még életében segítette volna, nem csak nézi ahogy lecsúszik. A lánya sem segíti. Valószínűleg ők ismerik, hogy milyen. Az újságnak meg bármit lehet nyilatkozni egy kis potya pénz reményében.

2021. szept. 1. 14:09
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a történetben mindkét szereplő ugyanannyira hibás volt.
2021. szept. 1. 14:16
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a véleményem? Van még joparszaz hozza hasonló hajléktalan nő és férfi is. Nem több egyiküknél sem.
2021. szept. 1. 14:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Közel sem az a kategória, aki önhibáján kívül került nehéz helyzetbe, nem tudom sajnálni.
2021. szept. 1. 15:12
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tartom viccesnek, hogy az egyik cikk Bubik "nagy szerelme"-ként hivatkozott a csajra, aki végül is csak tartalék volt a feleség mellett... :D
2021. szept. 1. 17:20
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem volt nagy hogy feladja érte az otthont ahol a feleség a segge alá tol mindent...
2021. szept. 1. 17:28
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
De ugye drámaibb a nagy szerelemről írni, mint a pofára esett szeretőről, aki le se szarta hogy nős ember kúrogatja.
2021. szept. 1. 17:29
 30/33 anonim ***** válasza:
93%

Hát én szerencsére csak regényekben meg filmekben találkozom ezzel a szeretős szituval, de ott úgy látom, az első nő megkapja a házasságot, vagyont meg a törvényes kapcsolattal járó státuszt, a második meg kárpótlásként megkapja a "te vagy az igazi szerelmem" hablatyot, ez a szerencsétlen meg annyira komolyan vette, hogy tizenhét évvel később is ebből próbál megélni.

Ami elszomorít, az, hogy ezek szerint a lánya meg az unokaöccsei/húgai felől is nyugodtan lehet hajléktalan, bár fene tudja, milyen viszonyban vannak.

2021. szept. 1. 19:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!