Mit, tehetek annak érdekében, hogy a párom gyermeke jobban elfogadjon, illetve megszeressen?
Figyelt kérdés
A párom,34 éves férfi.
4 éve ment szét az élettársától.
Van egy 8 éves fia.
Minden második hét,hétvégéjén jár le a kisfiú az apjához.
Most jóformán egész nyáron itt volt,és tulajdonképpen mindenféle kisebb iskolai szünetet itt tölt.
Engem,is elfogadott valamilyen szinten,de én,ezt kevésnek vélem.
Ja és a kisfiú nagy apa rajongó!!!
2010. aug. 30. 16:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem szervezzetek együtt programokat ahova csak 2en vagy 3an mentek. Menj el vele játékboltba és vegyél neki valamit. Vagy vidd el moziba vagy strandra vagy valami ilyesmi.:)
2/7 anonim válasza:
az érdeklődési körén keresztül próbáld meg. ha űrhajós akar lenni, menjetek planetáriumba, ha autóversenyző, akkor meg esetleg rallira. de ne erőltesd, mert azt megérzi már ennyi idősen is. lehet az a gát neki, hogy fél, hogy elveszed az apukáját. kapjon az apukájától valami szimbolikus ajándékot (karkötőt pl) és mondja neki el apa, hogy ő mindig a fia lesz, és mindig szeretni fogja
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd, majd jön az magától. Ne tárgyi ajándékokkal akard megfogni, hanem élményekkel, hogy érzelmeket társíthasson hozzád, ne egy hátizsákot -szerintem érted.
4/7 anonim válasza:
Minél inkább akarod, annál nehezebb lesz. Menni fog magától. Egy gyerek szívét csak akkor nyered meg, ha ő enged a közelébe, ha erőlteted talán sosem ismered meg. Nem légbőlkapottan írok, hanem tapasztalatból. Láttam már olyat, hogy azt próbálták, amit az előttem írók javasoltak (pl. ajándékok, közös program, stb.) és nem igazán sikerült, sőt a gyerek (kislány) még zárkózottabb lett. Akkor úgy döntöttem, hogy megvárom, mit lép ő, én békénhagyom. Persze egy idő után nyitott, csak türelem kellett.
5/7 anonim válasza:
Az én apámnak is van egy élettársa. Azt tetteti apám előtt hogy szeret de amúgy nem... Én sose fogok előtte megnyílni. Ha érezném hogy szeret vagy valami akkor esetleg de akkor is csak 20%-ba...
De gonodlom nálatok nem a szeretet a gond, és ezt nem is azért irtam:)
6/7 anonim válasza:
Az előttem írók már szinte leírták az összes gondolatomat. Ne légy görcsös és jön majd magától!.)) Biztos szeretni fog!
7/7 anonim válasza:
Nem kell nagyon akarni. Ha őszinte vagy vele és következetes (ez nagyon fontos!), akkor tisztelni fog és szeretni, mert megbízhat benned. Csak ne legyen erőltetett. Az is biztos sokat jelent neki, ha látja, hogy a szeretett apukája milyen boldog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!