Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szökött már meg otthonról?...

Ki szökött már meg otthonról? Hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
Szüleim rám akarnak erőltetni egy szakmát,aminek a gondolatától is rosszul vagyok.Nincs más kiút,csak hogy elszökjek.Most nincsenek itthon,holnapig kell cselekednem.
2010. aug. 30. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát mégis hogyan kéne elszökni otthonról?

fogod a kis cuccaidat, beteszed egy bőröndbe, és kilépsz az ajtón.

legtöbbször így szoktak "megszökni" az emberek.

2010. aug. 30. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha elmúltál 18 akkor meg milyen szökésről beszélsz? Senki nem mondhatja meg, hogy hova mehetsz! Ha nem enged ki anyád vagy apád a lakásból, ki kell hívni a rendőrséget és akkor majd ők kivisznek, marha egyszerű. Szedd össze a cuccodat és menj, nem kell az engedélyük! Azért előtte nem ártana valami pecó után nézni...
2010. aug. 30. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább költözz valami haverhoz, de ne szökj meg. Amúgy tényleg, mi az a szakma?
2010. aug. 30. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nincs más kiút?

A szüleid akarnak valamit amit te nem akarsz. Próbáltál már normálisan (nem balhézva, hisztizve)beszélni velük erről?

Miért nem értik meg, hogy te nem szeretnél ezzel a szakmával foglalkozni? Esetleg büntetésül akarják rád kényszeríteni? Akárhogy is, ez nem helyes. Az sem amit a szüleid csinálnak de az sem ahogy gondolkodsz. Kérlek nézz magadba: biztosan ezt akarod?

Gyerekes dolog így elfutni a problémák elől. Ha beszéltél a szüleiddel, és még mindig erőltetik, megteheted hogy átiratkozol másik szakmára, olyanra ami tetszik neked és csak akkor szólsz otthon ha már megtetted.

Van megoldás, csak légy észnél. Azzal hogy lelépsz otthonról, semmit sem oldasz meg. Lesznek még sokkal nagyobb problémák is az életedben (mint mindenkiében) amikor nem lehet elszökni.

Kérdésed másik részére, igen 10 éves koromban elszöktem, mert amikor elvertek a suliban és hazamentem nyílt sebbel a fejemen, anyám és apám épp egymást ölte és nem vettek észre hiába kiabáltam hogy vérzik a fejem és szédülök...

aztán útra keltem, kimentem a falu határába, kifeküdtem a hóra, aztán a kórházban meg pislogtam mint hal a szatyorban. A probléma persze nem oldódott meg, és rohadtul szégyelltem magam mert utólag rájöttem hogy gyerekes dolog volt.

Hidd el, a szökés a gyávák módszere, felnőtt vagy, szállj szembe velük.

2010. aug. 30. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Még arra sem vagy képes, hogy kiállj magadért. Ráadásul "csak" a szüleid ellen. Hogy akarsz te külföldön megélni? Gondolom fogalmad sincs mennyi pénzzel kell minimum elindulni külföldre. (Pontosan tudom, nem levegőbe beszélek.)

Ne hagyd magad, hogy rád erőltessenek valamit, ha most hagyod akkor mindig fogod hagyni. Nem kell elszökni sehova, csináld azt amit akarsz, nyisd ki a szádat!

Sok szerencsét!

2010. aug. 31. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!