Mit tegyek ha anyám folyamatosan máshoz hasonlít?
Ha másképp nem megy te meg mond azt hogy a szomszédnak milyen kedves, csinos stb... anyukája van
Hátha észreveszi magát
Anyudnak nyugodtan mond meg, hogy kezdjen el felretenni pszichoterapiara a 20as eveidre. Szukseged lesz ra ha igy folytatja ebben 100%ig biztos lehetsz.
Ha nem fogja fely hogy ez teged zavar akkor gyorsan tanuld meg nem magadra venni a hulyeseget mert rosszul jarhat vele a szemelyiseged.
Ez egy nagyon régi nevelési módszer, biztos őt is így nevelték. Szerintem nagyon káros mert kihat a jövődre és megfelelési kényszert alakít ki nálad. Lehet a szemedbe ilyen, mindenkit fényez csak téged nem azt hiszi hogy ez kotiválni fog. Remélem a hátad mögött azért megdicsér másoknak.
Közöld vele, hogy soha nem leszel és nem is akarsz olyan lenni mint más. Mert te te vagy és amit elérsz az életben azt te fogod elérni mert akarod nem azért mert másnak is van.
Most anyádnak tényleg az a baja, hogy nem vagy akkora krva, mint az a másik lány?
LoL
Megmondhatod neki egyébként, hogy ami vagy, az az ő (félre)nevelésének eredménye, szóval magában keresse a hibát, ne benned.
Velem apám csinálja ezt, amióta élek.
Gyakran nyilvánosan, mások előtt is kedveskedik olyan jelzőkkel, hogy a húgommal mindketten semmirekellő szerencsétlenek vagyunk, meg az XY gyerekeiben sokkal több vitalitást lát, minden elsőre sikerül nekik, felvették őket menő egyetemekre (csak fizetős szakra, ahová a pontszám alapján én is bejuthattam volna, ha megjelölöm de mindegy…), építik az életüket, mi pedig egész nap lopjuk a napot, meg “egész nap nyomjuk a gépeket” (WTF?!), holott ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!