Lehetőségem lenne óceánjáró hajóra menni dolgozni. Ti belevágnátok?
Szóval anyukámmal és a tesómmal lakom,de mivel a tesóm koleszos ha én elmegyek anyu egyedül maradna a hét nagy részében.
Gondban vagyok, mert a fizetés jobb lenne viszont messze is lennék,és anyukám miatt pedig lelkiismeretfurdalásom van.
Ti mit tennétek?
Mindenféleképpen vágj bele...Biztos sokat kell dolgozni, de tudsz félrerakni, ha ügyes vagy, nem is keveset...Amellett pedig csodás helyekre jutsz el, ahova egyébként nem biztos, hogy eljutnál.
Sok sikert!
Hát az attól függ.
Ha anyudnak nincs semmilyen egészségügyi problémája, akkor nyugodt szívvel menj :) A legtöbben ezt tennék, köztük én is..
Mindenkeppen menjel ki, nem fogod megbanni, ebben biztos lehetsz!
A batyam tobb eve dolgozik ilyen oceanjaro hajokon, minden szerzodese mas hajora szol, a hajok oriasiak, kb. 2000-3000-4ezer ember van ezeken az oriasi csodalatos hajokon.
Par napra volt reszem egy ilyen hajot elvezni, felejthetetlen elmeny szamomra. Velenceben kotott ki a hajojuk, es 3 napig ott voltunk napkozben, ejjelre pedig szallodaba mentunk, privat.
Az egesz vilagot bejarod, a fizetesed nagyon nagy reszet felre tudod tenni, hiszen a hajon megvan a szallasod, a rezsid, az etkezes, a ruhazat. A kemeny melotol megedzodsz, szerintem az senkinek sem art, jobban lehet utana ertekelni a dolgokat, a nyelvtudasodat pedig fejlesztheted.
Csak annyit roviden, hogy mindenkeppen vagj bele, ha gondolod, irj privat e-mailt, meselek meg, ha kedved van.
en is mennek..egyszer eljon az ido,amikor a szuloi lakasbol ki kell "repulni"..
sztem nincs miert lelkiismeretfurdalasod legyen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!