Ha tudom hogy én vagyok a bünös a családban? Hogyan javítsam ki?
Rájöttem hogy minden ami van az az én hibám, pl:
- elhagyott a feleségem és egyedül maradtam a fiammal
- nem látogatnak a rokonaim minket
Minden oka az én negatív személyiségem! Senki sem szeret a közelemben lenni! Pl házasságom alatt bár valóban nagyon sokat dolgoztam, de hétvégén is szerettem a munkámmal kapcsolatban panaszkodni. Vagy a szüleimnek, rokonaimnak nagyon sokat panaszkodtam, sokat hivogattam öket, hogy milyen nehéz egyedül egy kisgyerekkel meg hogy mit hogyan kellene csinálnom. Nem csoda hogy elegük lett ebböl. A feleségem is nem csoda hogy lelépett. Egész héten dolgoztam hajnaltól éjszakáig, hétvégén meg panaszkodtam vagy hulla voltam. Anyám mondta, hogy senki sem szereti a panaszkodást és a negatív dolgokat. A gyerekkel kapcsolatban is jó dolgokkal kellett volna öket felhívnom, nem azzal, hogy nem alszik és mit tegyek?
Hogyan javulhatnék meg? Mi a módja? Tablettákra és pszichológusra nincsen pénzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!