Akiknel a csaladban orditasig meno veszekedest szitott, hogy beoltatjak-e magukat, hogy kezeltek?
Én anno a H1N1 oltást húztam-vontam addig, amíg egy családtag nem halt.
Azóta minden évben infuenza oltás, plusz covid, amint lehetett.
Tényleg úgy érzem, hogy képmuatatás lenne.
Szegény rokon szenvedett a kórházban, az életéért közdött, gyógyszerek, gépek...és én meg egy szurit ne tudjak elviselni?
Képmtatás volna.
És senkinek nem kívánom, hogy átélje a gyászt.
Anyósomék ugyanígy vannak. Zsíros, többezer eurós fizetést adó állásuk van Ausztriában, és egy valóságos kastély, medencével, kemencével meg egy csodálatos grillparkkal egy vasi kis faluban,Magyarországon.
Ha rajtuk múlna, sose oltatnák be magukat, az egyetlen érv, ami miatt talán mégis megteszik, hogy előbb-utóbb (de inkább előbb, mint utóbb, és itt most nem évekről beszélünk) szorul a hurok az oltatlanul ingázók nyakán, és mindig tesztelni kell.
Ausztriában ugyan ingyen van a teszt,
Nálunk anyám pasija aki virus tagadó és oltás ellenes....folyamatosan szidja az országot és, hogy itt csak hazudnak nincs semmi járvány.
Tegnap beoltatta magát, mert kell neki papir,hogy bemehessen a zárt terekbe.
Konkrétan odament az orvoshoz,hogy adjon neki valamit és adja oda rögtön a papirt (védettségi ig.). Aztán azt se tudja megmondani melyiket kapta de már háborog,hogy majd csak postán küldik és addig nem mehet sehova, meg hogy nem is megy el a másik oltásra.
Szóval vannak tényleg nagyon BUTA emberek akiket csak az igazolvány érdekel és mehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!