Ha unokatestvérek összeházasodnak, abban ki a hibás?
Nem minden házasság szól a gyerekcsinálásról és nem mindenki nőtt fel mindegyik rokonával együtt. Sokan nem is tudják, hogy mi van a fél családdal, simán találkozhatnak úgy, mint két idegen vagy lehet annyi közös múltjuk, mint az osztálytársaknak.
Sokan elfelejtik ezt. Én más család gyerekébe szerettem bele, nem vagyok érintett, de egyszerűen nem látok logikát abban, hogy miért ne lehetne. Mi sem akarunk gyereket, pedig mi megtehetnénk, hogy legyen közös. És elég régóta ismerjük egymást, szorosabb volt a szerelem előtti kapcsolatom a párommal, mint akármelyik unokatesómmal...
Ez azért mégsem az a kategória nekem, mint mikor a testvéreddel együtt nőttök fel és és abból lesz kapcsolat. Nem minden vérközeli kapcsolat szoros. Semmi nincs ebben, semmi logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!