Mit tegyek? Amnyira horkol anyám hogy nem tudok megmaradni mellette a lakasban sem!! Elmondom neki szépen. És neki áll feljebb hogy ő egyáltalán nem is horkol ne hazudjak!
Figyelt kérdés
Másfél szobás a lakás és mikor látogatóba jövök szeretnék napokat maradni. De képtelen vagyok mégpedig azert mert annyira horkol. És a legrosszabb hogy egy szobában kell aludnom vele. Mindent megpróbáltam de semmi sem segít. Így másnap hajnalban mindig de mindig haza megyek emiatt.2021. aug. 15. 03:15
21/30 anonim válasza:
Túlsúly, öregség miatt is horkolhat. Aludj máshol, ő horkolni fog, nem tudod megváltoztatni.
22/30 Laylah válasza:
Én nem azért mutatnám meg neki a videót, mert akkor majd nem horkol, hanem mert engem ne nevezzen hazugnak. Na meg, ha tényleg olyan súlyos, akkor el lehet menni majd orvoshoz is vele.
23/30 anonim válasza:
24/30 anonim válasza:
Egyrészt ez nem édesanyád hibája, és ezt nem tudj kontrollálni. Azzal, hogy beszólsz, semmire nem mész.
Menj szállodába, vagy füldugó.
26/30 anonim válasza:
Füldugó. Mi mindketten néha horkolunk, én bárhol tudok aludni és nem kelek fel rá, párom füldugózik.
Voltunk kivizsgáláson, semmi bajunk, és nem vagyunk túlsúlyosak.
27/30 anonim válasza:
Füldugó ahogy sokan tanácsolták, de ne patikából hanem munkavédelmi boltból. Nincs 100ft és sokkal jobban szigetel, nekünk ez vált be.
28/30 anonim válasza:
Meg lehet szokni. Az enyém is horkol . Ha nagyon hangos, akkor SZIGETŐSZALAG
29/30 anonim válasza:
Az en férjem se piskóta. Tudom miről beszélsz. En a patikaban veszek narancssarga füldugót, 150ft egy pár asszem. Az valamennyit segít.
30/30 anonim válasza:
Neked igen, de neki?...
Tényleg, most a járvány kapcsán reklámozták a pulzoximérőt. Mérjétek meg a horkoló rokonaitok véroxigénjét. Esetleg meg fogtok lepődni, hogy mennyire nem tudják ellátni a szervezetüket levegővel alvás közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!