Mit tegyek? Amnyira horkol anyám hogy nem tudok megmaradni mellette a lakasban sem!! Elmondom neki szépen. És neki áll feljebb hogy ő egyáltalán nem is horkol ne hazudjak!
Figyelt kérdés
Másfél szobás a lakás és mikor látogatóba jövök szeretnék napokat maradni. De képtelen vagyok mégpedig azert mert annyira horkol. És a legrosszabb hogy egy szobában kell aludnom vele. Mindent megpróbáltam de semmi sem segít. Így másnap hajnalban mindig de mindig haza megyek emiatt.2021. aug. 15. 03:15
1/30 anonim válasza:
Miért kell vele aludnod, ha 2 szoba van?
2/30 anonim válasza:
Vedd fel a telefonoddal ahogy horkol! Utána már nem fogja tagadni, de mindenféle szemét leszel 😁 Tapasztalat! Anyóssal megcsináltam 🙃
4/30 anonim válasza:
1-2 napot ki lehet birni v ahgy javasolta más füldugó.
6/30 anonim válasza:
1, Nem mindenki veszi eszre magarol, hogy horkol.
2, Hidd el nem azért horkol, higy téged bosszantson.
3, Biztosan van a környéken egy szálloda, ahol alhatsz.
7/30 anonim válasza:
És ha beszólsz, nem fog horkolni? Szeretnéd, ha az ezekre a napokra szállodába menne, esetleg nem aludna? Mégis mit akarsz?
8/30 anonim válasza:
De egy kivizsgálásra éppen elmehetne, mert az ilyen fokú horkolásnak már más egészségügyi hatása is van!
9/30 anonim válasza:
8!
Milyen fokú? Az, hogy a kérdező szerint hangos a világon semmit nem jelent.
10/30 anonim válasza:
Vedd fel videóra, doki, meg ha nagyon zavar, ne aludj nála. De a másik szoba miért nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!