Színt valljak vagy hallgassak? A torténet ott kezdodik, h elvált anyuka vagyok és a jelenlegi párommal babát várunk.
na haragudj, de te HÜLYE vagy. basszus, ne csináld már.
egyrészt, nem tettél semmit rosszat, nem ártottál senkinek, stb. ez a dolog nem oszt-nem szoroz, egyszerűen nincs tétje. a KOMOLY gondokkal foglalkozz, ne ilyen pitiáner baromságokkal, az ég áldjon meg! koncentrálj a közös gyerekre, hogy szeretitek egymást. ÉS szedd össze magad, állj elé, és mondd el, hogy tudod, hogy hülyeség és már elmúlt, de nyomaszt, ezért szeretnéd ezt elmondani. Szerintem ki fog nevetni. Attól, hogy papíron még a volt férjed felesége voltál, már vele voltál és őt szeretted.
Basszus, ha ennyit nem tudsz vele megbeszélni, miért vagy egyáltalán vele, miért csináltatok gyereket? egy kapcsolatban nehezebb dolgokat is muszáj együtt megbeszélni, és átvészelni. ilyenen pattogni, hihetetlen.
bocsi, de nagyon kiakadtam. szedd össze magad, ne legyél már ilyen beszari.
az utolsó válaszolónak tökéletessen igaza van!
Szedd össze magad!!!! ez nem egy olyan végzetesen nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!