Színt valljak vagy hallgassak? A torténet ott kezdodik, h elvált anyuka vagyok és a jelenlegi párommal babát várunk.
Igazán nem olyan nagy bűnt követtél el, én nem is nevezném bűnnek - hisz valóban külön éltetek már rég, ezt még bizonyítani is tudod papírral , ahogy nekünk leírtad, mondd el neki, hogy mikor bemutattak benneteket egymásnak, hülyén jött volna ki, ha egyből tiltakozni kezdesz, hogy nem, még nem váltunk el papíron... később meg már nem is akartál beszélni róla, örűltél, hogy vége volt a procedúrának, de erre nem is gondoltál, és kész! Hisz jön a közös babátopk, ez nem lehet probléma! - kell ennél nagyobb bizonyíték a szerelmetekre? Ugye hogy nem :)
Sok Boldogságot Nektek!
Szerintem az apaság vállalásáról kell nyilatkozni.Ennek semmi köze a váláshoz.
Egyébként nem lány vagyok, hanem kisfiú, már sok évtizede.
Szia!
Mondd el neki. Sok embernek van kapcsolata, amíg még megy a válóper. Ismerek olyanokat, akik 6 évig nem tudtak elválni papíron is, valami hülye közös garázs miatt. Akkor 6 évig ne legyen senkijük? Ne parázz, a végén csak jót fogsz nevetni rajta, hogy így rágtad a körmöd.
L/19
Nem valóban ott lesz a papír, mert ha nem telt el 300 nap akkor az ex nevére fog kerülni a gyerek, szóval tényleg meg fogja tudni, de a kérdező bűnt nem követett el, egyszerűen nem tette szóvá. És? Nem éltek együtt, semmit sem tett! Én a helyedben most boldog lennék a születendő babával és a lányommal és várnám hogy hazajöjjön a párom :) Bolhából csináltál elefántot :)
Én tényleg lány vagyok :) 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!