Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nővére már többször...

Férjem nővére már többször lopott tőlem / tőlünk. Nem tudom hogyan akadályozzam ezt meg a továbbiakban mert elég sokat járnak hozzánk. Hogyan kéne szóba hozni férjemnél, hogy ne haragudjon meg rám?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy ruhákat lopott, órát, igazándiból kb bármit ami bele fér a táskájába..vagy nem veszünk észre azonnal.

Nem sokan járnak hozzánk, mi sem vagyunk gazdagok, és ők sem szegények, nem szorulnának rá. Értékét nézve a viszonylag drágább dolgokat viszi el. Azt tudom, hogy mindenünkre irigy a testvére. A férje nagyon rendes róla nem tudom elképzelni.

Férjemmel a testvére nagyon jó kapcsolatban van ezért is félek mi van ha szóba hozom és nem fog nekem hinni párom. Bizonyítani nyilván nem tudom, férjem nem tartja számon milyen dolgaim vannak szóval neki nem tűnik fel ha eltűnik valami. A saját cuccait sem tudja számontartani

Mi a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben?

2021. aug. 5. 16:21
1 2 3 4
 31/38 anonymousreview60 ***** válasza:
20%
#30: Oké. Tegyük fel, hogy a férj lop. Abbamarad a lopás, vagy onnan lop csak, ahonnan az nem igazolható. Attól még a férj egy rongy marad, csak nem tudsz róla.
2021. aug. 6. 15:18
 32/38 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk amikor azt írtam, majd kiderül, a férj lop, konkrétan viccnek szántam, de mindegy.
2021. aug. 6. 18:01
 33/38 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk volt kleptomániás rokon. Rajtakapták, fejére olvasták, és ő volt felháborodva, hogy "ami a testvéremé, az az enyém is, egy család vagyunk", üvöltözést rendezett, és felháborodva távozott.
2021. aug. 11. 18:45
 34/38 anonim ***** válasza:
75%
Én egyetértek a #33-assal és a #18-assal, szerintem lehet, hogy ez kleptománia, mert mint írod, anyagilag nem szorulnak rá, hogy lopjon tőletek, főleg a drágább dolgok vonzzák... Valahogy erről beszélni kéne a férjeddel, mert ha négyszemközt beszélsz a nővel, akkor nyilván tagadni fogja és menni fog a férjedhez felháborodva, és akkor te kerülsz rossz helyzetbe.
2021. aug. 12. 21:17
 35/38 anonim ***** válasza:
69%
A kleptomániás pont nem a dolgok ára miatt lopna. És még mindig nem értem bizonyíték nélkül hogy meri a kérdező kijelenteni hogy biztosan a férje nővére a tolvaj...
2021. aug. 12. 21:56
 36/38 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, szereltél fel kamerákat azóta a házban? Elmondtad a férjednek?
2021. szept. 18. 01:29
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tud bemenni a haloszobatokba, ahol a ruháid vannak?
2021. okt. 7. 21:13
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Van fejlemény?
2021. okt. 7. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!