Férjem nővére már többször lopott tőlem / tőlünk. Nem tudom hogyan akadályozzam ezt meg a továbbiakban mert elég sokat járnak hozzánk. Hogyan kéne szóba hozni férjemnél, hogy ne haragudjon meg rám?
Volt már, hogy ruhákat lopott, órát, igazándiból kb bármit ami bele fér a táskájába..vagy nem veszünk észre azonnal.
Nem sokan járnak hozzánk, mi sem vagyunk gazdagok, és ők sem szegények, nem szorulnának rá. Értékét nézve a viszonylag drágább dolgokat viszi el. Azt tudom, hogy mindenünkre irigy a testvére. A férje nagyon rendes róla nem tudom elképzelni.
Férjemmel a testvére nagyon jó kapcsolatban van ezért is félek mi van ha szóba hozom és nem fog nekem hinni párom. Bizonyítani nyilván nem tudom, férjem nem tartja számon milyen dolgaim vannak szóval neki nem tűnik fel ha eltűnik valami. A saját cuccait sem tudja számontartani
Mi a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben?
Hozzánk járt takarítani egy hölgy még régebben. Akkor is feltűnt, hogy hiányzik néha ez-az, bàr pénzt sosem hagytam elől.
Elsősorban nekem is a ruháim tűntek el. De ő volt olyan barom, hogy megmutatta nekem a nyaralós képeit, amin az a felső volt rajta ami eltűnt a szekrényemből. Ráadásul külföldön vettem, szóval nem egy tucatruha volt, ami bármikor szembejöhetett velem. :D
Természetesen visszakaptam és az elmondása szerint csak azt "vette kölcsön". A férjem páros lábbal rúgta ki és szóltunk annak a cégnek is, aki hozzánk küldte.
Szóval ha valaki ennyire pofátlanul lop, az egy idő után lebuktatja magát.
Ha a nővér lop, akkor a férj csesződik fel kissé előre a kamera miatt. Ha a férj félrekúr, akkor meg komolyan gondolod, hogy bevallja/segít előkeríteni a szerető által lopott cuccot.
Mellesleg: ezzel a hozzáállással jó sokáig lennél megcsalva.
28!
Nem, nem sokáig lennék megcsalva. Felénk az őszinteség működik és nem az, hogy a hata mögött kémkedek. Tehát a kérdező helyében én oda allnek a férjem elé, hogy figyi Pisti, eltűnnek a lakásból a cuccaim, fel akarok szerelni egy kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!