Mit jelent egy szülő részéről a gyereke melegségének az elfogadása?
Szerintem is butaság.
Gondolod, hogy egy melegnek nem kell idő saját magának is, míg el tudja fogadni?
Odafele azt kell elfogadni, hogy a gyerek meleg (azaz semmilyen lényegi problémát).
Visszafele azt kell elfogadnia a gyereknek, hogy a szülő azon gondolkozik, hogy szereti-e őt.
"Odafele azt kell elfogadni, hogy a gyerek meleg (azaz semmilyen lényegi problémát)."
Ja, hogy ez szerinted nem lényegi probléma, mondhatni, teljesen normális és természetes. Esetleg büszkeségre ad okot.
Hát nekem nem telt időbe a saját elfogadásom, már csak azért se, mert fokozatosan jöttem rá. Ennek ellenére szar életem van, és elvárnám a szüleimtől, hogy legalább ők nyújtsanak támaszt abban, hogy ne érintsen hátrányosan a melegségem egyes helyeken.
26.mit értessz egyes helyek alatt?
ez tudtommal magánügy ahogy a heteroszexualitás is vagy hogy van párod vagy nincs...
Például egyik állásinterjún megmondta a főnök, hogy ez a munkahely nem egy homokozó. Azóta se tudom, hogy ezt minden jelentkezőnek elmondja, vagy csak rólam tudta meg valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!